Του χαμογέλασε η μοίρα: Εγκαταλελειμμένο κουτάβι σε χαρτόκουτο βρίσκει νέο κηδεμόνα

by Έφη Αθανασίου

Μας σπάραξε την καρδιά και όχι μόνο σε εμάς. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του το είχε εγκαταλείψε μέσα σε ένα κουτί κλείνοντας το από πάνω ένα τούβλο ώστε να μην μπορέσει να βγει έξω και να σωθεί. Ένας περαστικός του έσωσε την ζωή.

Η παρατηρητικότητα του περαστικού

Στο χαρτόνι είχε αναρτήσει ένα σημείωμα που έγραφε «Παρακαλώ βοηθήστε». Δόξα τω Θεώ, το παρατήρησε ένας περαστικός, στην άκρη του δρόμου.

Παρακινούμενος από την περιέργεια, το άνοιξε για να καταλάβει τι κρυβόταν μέσα του.

Το πήρε σπίτι του για πάντα!

Έτσι γνώρισε έναν νέο φίλο, ένα κουτάβι που έμοιαζε πολύ τρυφερό . Καλυμμένος με λευκό τρίχωμα, ήταν μικρός σε μέγεθος και είχε πολύ γλυκά μάτια. Η εμφάνιση έμοιαζε με αυτή ενός μικρού αρνιού λόγω της λευκής του γούνας σαν το χιόνι.

Ο περαστικός το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και από εκεί γεννήθηκε ένας υπέροχος δεσμός. Αφού το καθάρισε, το καλωσόρισε στο σπίτι της, ταΐζοντάς το. Δεν είχε φάει για αρκετό καιρό, αν κρίνουμε από τον τρόπο που λαχταρούσε τις κροκέτες : πεινούσε απίστευτα! Δεν ξέρουμε τι απέγινε ο πολύ λυπημένος σκύλος, που δυστυχώς έμεινε σε ένα κουτί. Ωστόσο, μας δίνει ελπίδα να είμαστε μάρτυρες του φιλανθρωπικού έργου του ανθρώπου φίλου, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να τον φροντίσει.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr