Τούρκος οδοντίατρος γυρίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και σκεπάζει με κουβέρτες τα αδέσποτα ζώα.

Ιστορίες Ζώων

Ένας φιλόζωος Τούρκος οδοντίατρος κάνει μια υποδειγματική πράξη και σκεπάζει τα αδέσποτα ζώα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Η μεγαλοψυχία του οδοντιάτρου από την Τουρκία

Ο Huseyin Yurtseven, ο οποίος ζει στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, ψάχνει στη γειτονιά του για αδέσποτες γάτες και σκύλους και σκεπάζει τα άτυχα ζώα με τις κουβέρτες του.

Ο νεαρός γιατρός περνάει τα βράδια του στους δρόμους για να βοηθήσει τα ζώα μετά από ένα βίντεο που είδε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που δείχνει τα αδέσποτα που ζουν στην περιοχή του.

Έχει επίσης διανείμει τις κουβέρτες του στους τοπικούς καταστηματάρχες και σε άλλους φιλόζωους για να προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια και να σώσει όσο περισσότερα αδέσποτα ζώα γίνεται από το ψύχος.

Ο οδοντίατρος και οι φίλοι του έχουν κάνει γνωστά τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να τους ενημερώνουν οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης όταν οι κουβέρτες τους χρειάζονται πλύσιμο.

Η Τουρκία, όπως και όλη η Ευρώπη, έχει πληγεί από το ψύχος, ενώ η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη χώρα τον Ιανουάριο ήταν -25C.

Δείτε την υπέρτατη ένδειξη αγάπης και καλοσύνης προς τα ζώα στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ένα τεράστιο μπράβο σ’ αυτόν τον γιατρό για την πρωτοβουλία του και σε όλους τους φίλους του που την ακολούθησαν!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top