Τους διέψευσε συμμετέχοντας σε αγώνες: Οικογένεια εγκαταλείπει τον σκύλο της σε καταφύγιο επειδή δεν μπροούσαν να το εκπαιδεύσουν

Ο Ντίζελ, το λαγωνικό Μπάσετ, παραδόθηκε σε ένα ίδρυμα διάσωσης ζώων, επειδή οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του τον έκριναν “μη εκπαιδεύσιμο”. Όμως ο σκύλος (και η νέα του μαμά) απέδειξαν πόσο αναληθής ήταν αυτή η ετικέτα όταν συμμετείχε σε ένα αγώνισμα σκυλοεπιδεξιότητας!

Η ιστορία του Diesel

Ο Diesel έδειξε τη φινέτσα ενός επαγγελματία στο AKC Agility Invitational στο Ορλάντο της Φλόριντα, αν και ξεκίνησε περίεργα.

Ο Ντίζελ ξεκίνησε το τρέξιμό του ανάσκελα, ξαπλώνοντας και απολαμβάνοντας να τρίβει την πλάτη του στον χλοοτάπητα. Στη συνέχεια, όμως, ήρθε η ώρα να πιάσει δουλειά.

Αφού τον έπεισε να σηκωθεί από το “ζέσταμά” του, η μαμά τον πήγε στην πίστα όπου έπρεπε να πηδήξει πάνω από φράχτες, να περάσει μέσα από στύλους και να ανέβει στην κούνια. Αλλά κατάφερε να κατέβει από την κούνια; Παρακολουθήστε και μάθετε.

Διασωθείς από την ABC Basset Hound Rescue, ο Diesel έμοιαζε να διασκεδάζει και το πλήθος λάτρευε να τον παρακολουθεί.

Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι μπορεί να ειπωθεί για ένα άλλο κυνηγόσκυλο Basset, το οποίο χρειάστηκε να πείσουμε να μπει στην πίστα με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr