Τραγικό: Άστεγη φτωχή γάτα παραδόθηκε στο καταφύγιο επειδή ήταν πολύ στοργική

Ιστορίες Ζώων

Ο Τζέρι παραδόθηκε στο λίγο πριν τα Χριστούγεννα – και όταν το προσωπικό εκεί έμαθε γιατί τον εγκατέλειψαν, έμειναν εντελώς άφωνοι.

Η ιστορία του Τζέρι, της στοργικής γάτας 

“Ο Τζέρι ήταν επειδή ο ιδιοκτήτης του είπε ότι ήταν πολύ στοργικός και πολύ φωνακλάς“, δήλωσε η Susan Leonti, ειδικός ψηφιακού μάρκετινγκ στο Humane Society of Broward County. “Την χαιρετούσε στην πόρτα. Ο Jerry είναι μια γλυκιά γάτα που λατρεύει να τη χαϊδεύεις και να τρίβεται πάνω σου, αλλά η πρώην ιδιοκτήτριά του είπε ότι την ενοχλούσε πάρα πολύ”.


Αυτό ήταν σίγουρα μια πρώτη φορά για το καταφύγιο και ήταν συντετριμμένοι που κάποιος επέλεξε να εγκαταλείψει μια γάτα τόσο γλυκιά και στοργική όσο ο Τζέρι.

“Μας εξέπληξε σίγουρα το γεγονός ότι μια γάτα παραδόθηκε επειδή ήταν πολύ στοργική”, δήλωσε ο Leonti. “Οι περισσότεροι από τους υιοθετητές μας στην πραγματικότητα ψάχνουν για στοργικές γάτες! Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει γάτα που να είναι υπερβολικά στοργική”.

Η στοργική γάτα: Ο Τζέρι έδειχνε μόνος και συντετριμμένος

Ούτε ο καημένος ο Τζέρι καταλάβαινε γιατί τον έφεραν στο καταφύγιο και ήταν φανερά συντετριμμένος και μπερδεμένος. Ήταν νευρικός και κρυβόταν από τους πιθανούς υιοθετητές, αλλά σιγά σιγά ζεστάθηκε με τα μέλη του προσωπικού και λάτρευε να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή από αυτούς.

Οι νέοι φίλοι του Τζέρι στο καταφύγιο ήξεραν ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θα εκτιμούσαν περισσότερο από όσο θα έπρεπε μια γάτα σαν κι αυτόν. Δημοσίευσαν γι’ αυτόν στο – και το επόμενο πρωί, υπήρχε ουρά έξω από το καταφύγιο από ανθρώπους που ήθελαν να τον πάρουν στο σπίτι τους, συμπεριλαμβανομένης της νέας του οικογένειας για πάντα.

Τι βίντεο και η υιοθεσία του

“Είδαν το βίντεο του Jerry στο TikTok και έτρεξαν στο καταφύγιο πρωί-πρωί για να τον υιοθετήσουν”, δήλωσε ο Leonti. “Ήταν οι πρώτοι στην ουρά των ανθρώπων που είχαν δει το βίντεο του Τζέρι και ήλπιζαν να τον υιοθετήσουν εκείνο το πρωί. Η νέα οικογένεια του Τζέρι ήταν τόσο γενναιόδωρη που αφού τον υιοθέτησαν, χρηματοδότησαν τα έξοδα υιοθεσίας για ένα δεμένο τρίο αδελφών γατών που έχουμε εδώ από την Ημέρα των Ευχαριστιών: Aramis, Porthos και Athos.”

Ο Τζέρι έχει εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι και αγαπάει απόλυτα τη ζωή. Έχει περάσει πολλά, αλλά τώρα επιτέλους έχει την οικογένεια αγάπης που του αξίζει.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top