Τραυματισμένος σκύλος με ένα μάτι βρέθηκε στο δρόμο – Εγκατελείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του επειδή είχε ήδη ένα νέο σκύλο

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ένας άστεγος σκύλος με ένα μόνο μάτι που περιπλανιόταν στους δρόμους βρίσκεται σε ασφαλή χέρια παρά την απόρριψη του σκληρού ιδιοκτήτη του. Η Hope For Paws κλήθηκε για έναν σκύλο από έναν άνθρωπο σε μια γειτονιά του Λος Άντζελες.

Ο Chris, τους κάλεσε αφού το σκυλάκι εμφανίστηκε στην αυλή τους. Ο Chris εξήγησε ότι ο τραυματισμένος σκύλος ήθελε να γίνει φίλος με τον σκύλο του, τον Blue το Pit Bull. Έτσι, ο Eldad και η Loretta αποφάσισαν να ζητήσουν τη βοήθεια του Blue για τη διάσωσή του.

Η ιστορία του Pirate

Η φιλική ουρά του Μπλου κουνάει την ουρά του και ο μικρός σκύλος ακολουθεί επιτρέποντας στη Λορέτα να τον ασφαλίσει γρήγορα με ένα λουρί Lucky Leash.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, βλέπουν ότι το σκυλάκι έχει όντως μόνο ένα μάτι. Τον ονόμασαν Πειρατή και τον πήγαν στον κτηνίατρο για χειρουργική επέμβαση.

Και παρόλο που βρήκαν ένα μικροτσίπ και τηλεφώνησαν στον ιδιοκτήτη του Πειρατή, ο άνθρωπος τους είπε ότι δεν τον ήθελε πίσω γιατί είχε ήδη ένα νέο σκύλο!

Όσο σπαρακτικό κι αν είναι αυτό, ο Πειρατής κατέληξε σε ένα πολύ καλύτερο μέρος. Το Pal Rescue τον φιλοξένησε και δεν άργησε να του βρει ένα νέο σπίτι!

Αυτός είναι ένας θησαυρός που αξίζει σε έναν σκύλο σαν τον Πειρατή! Παρακολουθήστε τη συγκινητική διάσωσή του στο παρακάτω βίντεο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr