Τζόυς Ευείδη: “Σε κάποιον που δεν αγαπά τα ζώα, ούτε καλημέρα δεν θα έλεγα”

Ιστορίες Ζώων

Η δημοφιλής ηθοποιός Τζόυς Ευείδη που την γνωρίσαμε μέσα από πολλούς ρόλους που υποδύθηκε στην τηλεόραση, εκτός από λάτρης της υποκριτικής είναι και λάτρης των ζώων, καθώς δηλώνει φανατικά φιλόζωη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές δράσεις για ζώα

Η Τζόυς υιοθετεί πάντα αδέσποτα σκυλάκια και βοηθάει τις φιλοζωικές οργανώσεις όπως μπορεί. Συχνά δε βρίσκεται σε καταφύγια για να πάει βόλτα τα σκυλάκια και να τους δώσει πολλές αγκαλιές.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι υπήρξε περίοδος που είχε μείνει τελείως άφραγκη, να μην έχει να φάει αυτή για να έχουν τα ζωάκια της.

Οι δηλώσεις της :

“Υπήρξε περίοδος που είχα μείνει τελείως άφραγκη, να μην έχω εγώ να φάω για να έχουν τα ζωντανά μου. Βοήθα εδώ, βοήθα εκεί, βοήθα παραπέρα. Μηδέν. Τόσο απλά. Τώρα έχω πέντε ζώα. Δυο σκυλιά και τρεις γάτες. Για εμένα είναι τα παιδάκια μου, οπότε δεν με κουράζει τίποτα.”

Στην ερώτηση αν κάποιος σύντροφός της δεν θέλει τα ζώα, εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Υπάρχει περίπτωση να μπει άνθρωπος στο σπίτι μου που δεν συμπαθεί τα ζώα; Όχι. Είσαστε καλά; Είσαστε καλά; Το σπίτι είναι το ζώων μου. Σε αυτά ανήκει. Ο άλλος είναι ο περιττός.”

Θα μπορούσε τώρα να κάνει παρέα με κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα; Και η απάντηση της πάντα αυθόρμητης Τζόυς: “Δεν θα μπορούσα να του πω ούτε γεια”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top