Βγήκε από την εσωτερική: Σκύλος συμμετέχει σε αγώνα 400μ. και τερματίζει πρώτος

Ιστορίες Ζώων

Ως οι μόνοι δύο επίσημοι ανταγωνιστές σε αυτόν τον αγώνα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτοί οι δρομείς υπέθεσαν ότι ένας από αυτούς θα ήταν αυτός που θα βγει μπροστά στο τέλος. Έκαναν λάθος.

Αποδείχθηκε ότι ένας νέος αξιολάτρευτος διεκδικητής θα αποφάσιζε να συμμετάσχει – και θα τους έβαζε σε δοκιμασία και τους δύο.

Το διασκεδαστικό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στον εθνικό διαγωνισμό στίβου της Χιλής πέρυσι. Λίγο μετά την εκτόξευση του όπλου για το αγώνισμα 400 μέτρων μετωπικά, ένας τυχαίος σκύλος εμφανίστηκε στον στίβο δίπλα στους δύο σπρίντερ, σαφώς πρόθυμος να επιδείξει την ταχύτητά του.

Ακολουθούν πλάνα από εκείνο τον αγώνα και το απροσδόκητο φινάλε του:

Δεν είναι σαφές από πού ακριβώς είχε έρθει το κουτάβι ή πόσο καιρό μπορεί να προετοιμαζόταν για εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι είχε τινάξει τους άλλους δρομείς στον αέρα.

Βέβαια, όντας ανεπίσημος συμμετέχων, τα βιβλία των ρεκόρ πιθανότατα δεν αναγράφουν τον σκύλο ως νικητή εκείνη την ημέρα – αλλά όλοι οι νέοι θαυμαστές του, που ξετρελάθηκαν στις κερκίδες, σίγουρα γνωρίζουν την αλήθεια.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top