Βροντές και αστραπές: Γάτα παρηγορεί τον φίλο του κατά τη διάρκεια καταιγίδας

Ιστορίες Ζώων

Με τέσσερις ατίθασες γάτες διάσωσης, το σπίτι της Emma Patricia είναι σπάνια ήσυχο. Όλες οι γάτες λατρεύουν να παίζουν και να παλεύουν μεταξύ τους, ειδικά ο Νόρμαν και ο Νόα.

“Η μικρή μου αδελφή βρήκε τον Νόα όταν βρισκόταν σε μια εκδρομή με κανό. Ήταν κάτω στην κοίτη του ποταμού και ήρθα και τον πήρα και δεν έφυγε ποτέ”, δήλωσε η Patricia στο The Dodo. “Είναι αδέρφια και συμπεριφέρονται πολύ έτσι”.

Η ιστορία της Emma Patricia

Από τότε που ο Νόα μπήκε στην οικογένεια, ο Νόρμαν έχει κάνει δουλειά του να φροντίζει τον θετό αδελφό του. “Τους αρέσει να είναι κοντά ο ένας στον άλλον”, δήλωσε η Patricia. “Γενικά, όπου βρίσκεις τον έναν, ο άλλος είναι κοντά σου”.

Ένα Σάββατο του περασμένου μήνα, η Patricia εκμεταλλευόταν μια σπάνια στιγμή ηρεμίας για να φάει πρωινό και να διαβάσει ένα βιβλίο, όταν άρχισε να πέφτει καταιγίδα. Σηκώθηκε για να κοιτάξει έξω από το παράθυρο και έπιασε τις δύο γάτες της σε μια μυστική στιγμή αδελφικής αγάπης.

Λίγα λεπτά πριν, είχαν παλέψει στο πάτωμα – αλλά τώρα κάθονταν δίπλα-δίπλα, με τον Νόρμαν να φαίνεται ότι παρηγορούσε τον Νόα.

“Τα αγόρια λατρεύουν να κάθονται και να παρακολουθούν τη βροχή στο παράθυρο”, λέει η Patricia. “Δεν σκέφτηκα τίποτα, αλλά μετά από λίγα λεπτά κοίταξα προς τα εκεί και ο Νόρμαν είχε το χέρι του γύρω από τον Νόα και κάθονταν έτσι και παρακολουθούσαν την καταιγίδα”.

Η Patricia κατάφερε να τραβήξει μια γρήγορη φωτογραφία και να την αναρτήσει στο Twitter πριν φύγει για τη δουλειά. Μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της, η ανάρτησή της είχε γίνει viral. Χάρηκε που η ξεχωριστή στιγμή είχε δώσει χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Δεν είναι σπάνιο να πιάνει κανείς τον Νόρμαν και τον Νόα να είναι ευγενικοί μεταξύ τους, αλλά δεν τους είχε ξαναπιάσει να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με τόσο γλυκό τρόπο. “Θα αγκαλιαστούν έτσι για να περιποιηθεί ο ένας τον άλλον”, είπε η Patricia. “Αλλά το να κάθονται σαν μικρά φιλαράκια του κεραυνού με αυτόν τον τρόπο – ποτέ!”

Η Patricia δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη που ο Norman και ο Noah όχι μόνο είναι αδέρφια, αλλά είναι ξεκάθαρα και οι καλύτεροι φίλοι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top