Ξετρελάθηκαν με το νερό: Γυναίκα παίρνει 18 ανάπηρα σκυλιά στην παραλία για πρώτη φορά

Ιστορίες Ζώων

Οι αγαπημένοι μας φίλοι, οι σκύλοι είναι από τα πιο αγνά πλάσματα στον πλανήτη. Η χαρά τους είναι μικρές καθημερινές συνήθειες, που ακόμη και οι άνθρωποι λατρεύουν να κάνουν, όπως το να πάμε μια βόλτα ή να δούμε τη μαμά ή τον μπαμπά να επιστρέφουν από τη δουλειά, είναι πάντα πηγή μεγάλης χαράς για τους σκύλους συντρόφους μας.

Εάν μπορούσαν να μιλήσουν, θα συμφωνούσαν πως η εξερεύνηση σε εξωτερικούς χώρους, ωστόσο κάποια σκυλιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σε σχέση με άλλα. Για παράδειγμα, οι κυνόδοντες με αναπηρία δυσκολεύονται να εξερευνήσουν το έδαφος σε αντίθεση με τα περισσότερα σκυλιά μπορούν να διαχειριστούν ενστικτωδώς.

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες των σκυλιών, είναι η παραλία και η άμμος, όμως όχι στις περισσότερες ράτσες.

Μια ιστορία, όπως αναφέρεται, η Salima Kadaoui δεν πίστευε πως οι 18 αμφισβητούμενοι κυνόδοντες της θα μπορούσαν να απολαύσουν την παραλία όπως κάθε άλλος σκύλος.

Στην Ταγγέρη του Μαρόκου, η Salima ίδρυσε το SFT Animal Sanctuary. Πολλά από τα σκυλιά που διασώζει έχουν από πρίν τραύματα και αυτό είναι σαν αποτέλεσμα να έχουν χτυπηθεί από αυτοκίνητα και να βρίσκονται εγκατελειμμένα. Ευτυχώς, η Salima σπάνια εγκαταλείπει τα σκυλιά της, γνωρίζοντας ότι μπορεί ακόμα να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο έπακρο εάν μπορούν να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο ζωής.

Salima Kadaoui: Το πείραμα στην Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου, έδειξε τις δυνατότητες αποκατάστασης, παίρνοντας μαζί της σε μια από τις εξορμήσεις στην παραλία και τους 18 κυνόδοντες.

Παρά το γεγονός ότι είχαν μόνο λειτουργικά μπροστινά πόδια, τα σκυλιά έτρεχαν δίπλα στη Salima από τη μια άκρη της παραλίας στην άλλη. Φανταστείτε να ξαπλώνετε στην παραλία και να ακούτε ένα σάλο από γαβγίσματα και να βρείτε 18 σκυλιά σε αναπηρικά καροτσάκια να τρέχουν πάνω από την άμμο!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσο σωτήρια συσκευή έχει γίνει το αναπηρικό καροτσάκι σκυλιών. Καθώς, υπάρχουν διάφορα μεγέθη όπως από μικρό κοργκί μέχρι γιγάντιο γερμανικό ποιμενικό.

Ένα άλλο βίντεο με τα σκυλιά που αγωνίζονται κατά μήκος της παραλίας δείχνει έναν άτακτο σκύλο να βάζει τον τροχό της αναπηρικής καρέκλας του φίλου του στα δόντια του – ωστόσο συνεχίζουν να προχωρούν ολοταχώς!

Αυτή σίγουρα φαίνεται να είναι μια ομάδα που αγαπά τη διασκέδαση και είναι υπέροχο που η Salima μπόρεσε να προσφέρει σε αυτά τα κουτάβια τη ζωή που τους αξίζει.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτά τα σκυλιά δεν είναι πληγωμένα από τον εαυτό τους!

Ένα corgi παίρνει το παπούτσι της Salima και το κουνάει στο στόμα της πριν το επιστρέψει στον σωστό ιδιοκτήτη του.


Ένα άλλο βίντεο με τα σκυλιά που αγωνίζονται κατά μήκος της παραλίας δείχνει έναν άτακτο σκύλο να βάζει τον τροχό της αναπηρικής καρέκλας του φίλου του στα δόντια του – ωστόσο συνεχίζουν να προχωρούν ολοταχώς!

Αυτή σίγουρα είναι μια όμαδα που αγαπάει την διασκέδαση και είναι πραγματικά υπέροχο πως η Salima, μπόρεσε να προσφέρει σε αυτά τα μικρά κουτάβια, την ζωή που τους αξίζει.

Αυτές οι μικρές ψυχές, μπορούν να διδάξουν σ΄εμάς τους ανθρώπους, μερικά πράγματα για τη ζωή. Πόσοι από εμάς, ακόμη και εμείς που δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα υγείας, συνέχεια συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους; Που σίγουρα έχουν μια καλύτερη ζωή και ζουν καλύτερες περιστάσεις. Το νόημα της ζωής, είναι σε μικρές πράξεις και στιγμές! 

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top