Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά: Περαστικός κοιτάζει μέσα σε κουτί και βρίσκει όμορφη γάτα, η ζωή της χαμογέλασε

Ιστορίες Ζώων

Η εγκατάλειψη μιας γάτας  ή ζώου είναι μια ποταπή πράξη. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και καταφέρνουν να σώζουν γατάκια και να τους προσφέρουν μια νέα ζωή. Αν καταλήξατε να αναλαμβάνετε την ευθύνη μιας εγκαταλελειμμένης γάτας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για αυτήν.

Πρόσφατα, στο Κολοράντο Σπρινγκς του Κολοράντο, ένας περπατούσε μέσα από ένα πάρκινγκ διαμερισμάτων όταν παρατήρησε κάτι περίεργο – ένα εγκαταλελειμμένο στο πεζοδρόμιο. Όταν ο περαστικός κοίταξε μέσα, σχεδόν δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Μόνη της μέσα στο κουτί ήταν μια εύθραυστη, πορτοκαλί και λευκή γάτα.

Η διάσωση της γάτας

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της υπηρεσίας επιβολής του νόμου περί ζώων, κατάλαβαν ότι η μικρή γάτα ήταν ευγνώμων που τους είδε. Καθώς την πήραν και την έβαλαν σε ένα μεταφορέα, η γάτα άρχισε να γουργουρίζει δυνατά και να κάνει μπισκοτάκια, σαν να ήξερε ότι ήταν επιτέλους ασφαλής.

Οι αστυνομικοί πήγαν τη γάτα στο τμήμα, όπου τα μέλη του προσωπικού την ονόμασαν Mango Chutney και έγραψαν για την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Αυτή η μικρή κρεμώδης γάτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε ένα κουτί”, έγραψε η ανθρωπιστική οργάνωση στην ανάρτηση.

Στην αρχή, η Mango φοβήθηκε να βρεθεί σε ένα νέο μέρος. Αλλά αφού είχε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, η μικρή γάτα αποκάλυψε την πιο γλυκιά της πλευρά.

“Έφτανε μέσα από τα κάγκελα του κυνοκομείου και κελαηδούσε για να χαιρετήσει τους ανθρώπους που περνούσαν και να τραβήξει την προσοχή τους”, δήλωσε στο The Dodo ο Cody Costra, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Humane Society of the Pikes Peak Region. “Της αρέσει να παίζει με το παιχνίδι παζλ με τις λιχουδιές της, αλλά το αγαπημένο πράγμα της Mango Chutney σε όλο τον κόσμο είναι να σκύβει στο ξύσιμο του κεφαλιού και του λαιμού για να σιγουρευτεί ότι χτυπάς το τέλειο σημείο”.

Η ανάρρωση και η φροντίδα που της άξιζαν

Το προσωπικό της ανθρωπιστικής οργάνωσης διαπίστωσε ότι η Mango Chutney ήταν περίπου 8 ετών. Στενοχωρήθηκαν που μια ηλικιωμένη γάτα είχε αφεθεί να φροντίσει τον εαυτό της, αλλά ήταν ευγνώμονες που συμμετείχαν στο ταξίδι της ανάρρωσής της.

“Δεν ξέρουμε πώς κατέληξε σε εκείνο το κουτί, αλλά ξέρουμε ότι ήταν τόσο ευγνώμων για τη βοήθειά μας”, έγραψε η ανθρωπιστική κοινωνία στην ανάρτηση.

Μετά από μια κτηνιατρική εξέταση και έναν γύρο θεραπείας για ένα κρυολόγημα που απέκτησε όσο ήταν μόνη της, η Mango ήταν έτοιμη να βρει τη μόνιμη οικογένειά της.

Ήταν θέμα ημερών να την δει κάποιος και να την ερωτευτεί. Η Mango Chutney πήγαινε επιτέλους στο σπίτι της – όχι σε ένα κουτί, αλλά σε ένα δικό της σπίτι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top