Υπάρχει ανθρωπιά: Αστυνομικός αγκαλιάζει για να ηρεμήσει σκύλο που τον χτύπησε αυτοκίνητο, τον σκεπάζει με την στολή του

Ιστορίες Ζώων

Η ανθρωπιά απέναντι στα ζώα είναι μια έννοια που αναφέρεται στον σεβασμό και τη φροντίδα που πρέπει να έχουμε προς τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των κατοικιδίων αλλά και των άγριων ζώων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ζώα με αξιοπρέπεια και σεβασμό, δείχνοντας προς αυτά αγάπη, φροντίδα και συμπόνοια.

Η ανθρωπιά απέναντι στα ζώα είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Καταρχάς, τα ζώα είναι ζωντανά όντα που αξίζουν τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους. Δεύτερον, ο σεβασμός προς τα ζώα αποτελεί έναν τρόπο να δείξουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας προς τη φύση και τα πλάσματα που την κατοικούν. Τρίτον, η ανθρωπιά απέναντι στα ζώα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθώς η συνύπαρξη με ζώα μπορεί να είναι ευεργετική για την ψυχολογική μας υγεία και την ευημερία μας.

Η ιστορία του αστυνομικού που βοηθάει τον σκύλο

Το γύρο του κόσμου η φωτογραφία με τον αξιωματικό από τη Φλόριντα που τον δείχνει να αγκαλιάζει έναν τραυματισμένο σκύλο και να τον σκεπάζει για να τον ζεστάνει.

Ο αξιωματικός που έγινε viral

Την Κυριακή, ο αξιωματικός Joshua Fiorelli χάιδευε τον σκύλο που τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, ενώ τον είχε βάλει να ξαπλώσει σε ένα χορτάρι και τον σκέπασε με το σακάκι της στολής του.

Ο αστυνομικός φρόντισε τον σκύλο μετά το περιστατικό και ένας περαστικός τον έβγαλε φωτογραφία όταν είδε την καλόκαρδη πράξη του.

Ο Carlos Irizzy είχε πάει το δικό του κατοικίδιο βόλτα εκείνο το πρωί και αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία αυτή την ασυνήθιστη στιγμή.

“Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα,” δήλωσε ο Carlos στο WFTV.com.

Αλλά ο αξιωματικός δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να προσελκύσει την προσοχή των ζωόφιλων απ’ όλο τον κόσμο.

Δεν γνώριζε καν ότι τον τράβηξε κάποιος φωτογραφία όταν έκανε την καλή πράξη του και περίμενε δίπλα στον τραυματισμένο τετράποδο φίλο του μέχρι να φτάσει κάποιος κτηνίατρος.

“Έκανε κρύο έξω. Ήταν βρεγμένος. Δεν είχε κανέναν εκεί, έτσι έμεινα μαζί του μέχρι να έρθει βοήθεια,” είπε ο Fiorelli.

“Ξέρω ότι πολλά σκυλιά γίνονται επιθετικά όταν τραυματίζονται. Αυτός ο σκυλάκος όμως ήταν πολύ ήσυχος.”

Ο σκύλος που διασώθηκε

Το σκυλί σήμερα βρίσκεται στο καταφύγιο Osceola County και κουνάει την ουρά του κάθε φορά που βλέπει τον αγαπημένο του αστυνομικό.

Το αστυνομικό τμήμα στο οποίο ανήκει ο αξιωματικός επαίνεσε στο Facebook τον Fiorelli για τη βοήθεια και τη συμπόνια του προς τα ζώα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top