Υπάρχει ανθρωπιά: Οικογένεια σώζει γατάκι που κρέμεται σε ένα ποτάμι και εκείνο δεν σταματάει να τους ευχαριστεί

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία αυτή με την οικογένεια που σώζει ένα γατάκι που κρέμεται από στρείδια σε ένα ποτάμι αποτελεί ένα παράδειγμα της ανθρωπιάς που εξακολουθεί να υπάρχει στον κόσμο μας. Παρά την αδιαφορία και την απάθεια που συχνά παρατηρούμε στη σύγχρονη κοινωνία, υπάρχουν ακόμη ανθρώπινες πράξεις που μας κάνουν να πιστεύουμε στην ανθρωπότητα μας. Η ενέργεια αυτή της οικογένειας να σώσουν ένα αδύναμο και αβοήθητο ον όπως ένα γατάκι, αναδεικνύει την καλοσύνη και την αλτρουιστική διάθεση που ακόμη υπάρχει στην ανθρώπινη φύση.

Τι συνέβη;

Την περασμένη Κυριακή μια οικογένεια έκανε βαρκάδα στην κομητεία Μπόφορτ της Νότιας Καρολίνας. Καθώς πλησίαζαν στη γέφυρα McTeer, είδαν κάτι που έμοιαζε με χταπόδι στο κάτω μέρος της γέφυρας.

Όταν πλησίασαν πιο κοντά, συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για ένα μικροσκοπικό τριχωτό ζώο που γαντζωνόταν στα στρείδια για να κρατηθεί στη ζωή.

Η διαπίστωση και η διάσωση της γάτας από την οικογένεια

Καθώς ο Robert Gecy και η οικογένειά του έφερναν τη βάρκα τους πιο κοντά στη γέφυρα, σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν ένα μικρό κοκκινοκόκκινο γατάκι που είχε βρει καταφύγιο στους πασσάλους των στρειδιών και κρατιόταν σφιχτά με τα νύχια του καθώς η παλίρροια το πίεζε.

“Ήταν προσκολλημένο στα στρείδια και πραγματικά νόμιζα ότι ήταν χταπόδι ή καβούρι με έντομα από μακριά. Είπα στον γιο μου να πάει να δει και καθώς πλησιάσαμε, είδαμε ότι ήταν ένα μικροσκοπικό γατάκι”, είπε ο Ρόμπερτ.
Το γατάκι έτρεμε και ήταν πολύ φοβισμένο. Όταν είδε την οικογένεια να έρχεται να το βοηθήσει, άρχισε να νιαουρίζει και να φωνάζει για βοήθεια.

“Πιστεύουμε ότι κάποιος άφησε ένα μικρότερο στη γέφυρα και έπεσε μέσα σε έναν από τους αγωγούς ομβρίων. Το ίδιο πρωί βρέθηκε και ένα άλλο γατάκι στη γέφυρα”.

Έφεραν το γατάκι σε ασφαλές σημείο και επέστρεψαν με βάρκα στην ακτή.

Το ηλικίας 6 εβδομάδων γατάκι μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Port Royal (στο Port Royal), όπου του έγιναν αιματολογικές εξετάσεις και ακτινογραφίες θώρακος για κατάποση φυσιολογικού ορού. Ο μικρός είχε μερικές μικρές γρατζουνιές, αλλά κατά τα άλλα ήταν σε καλή κατάσταση.

“Δεν ξέρουμε πώς το γατάκι βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση σε έναν πυλώνα της γέφυρας McTeer, αλλά αυτό που ξέρουμε τώρα είναι ότι είναι ασφαλές”, ανέφερε το νοσοκομείο.

Η υιοθεσία

Ο Robert και η οικογένειά του υιοθέτησαν με χαρά το γατάκι που έσωσαν από τη γέφυρα και το ονόμασαν McTeer. “Η κομητεία Beaufort είναι φανταστική. Πλήρωσαν όλα τα κτηνιατρικά του έξοδα και έχουν ακόμη και ένα πρόγραμμα στειρώσεων αξίας 10 δολαρίων”.

Μετά από ένα πολυπόθητο μπάνιο, άφθονο φαγητό και νερό, το γατάκι αγκαλιάστηκε με τους ανθρώπους του για λίγη περιποίηση.

Μετά από μια αδιανόητη δοκιμασία, ο μικρός McTeer είναι ξανά στα πόδια του και δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το να αγκαλιάζει τους ανθρώπους του.

“Είναι σκέτη αγάπη! Τόσο χαριτωμένος και γεμάτος ενέργεια”.

Το γατάκι δεν σταματά να ευχαριστεί την οικογένεια που το έσωσε

Ο McTeer γουργουρίζει και αγκαλιάζει τους ανθρώπους του όποτε μπορεί, σαν να τους ευχαριστεί που του έσωσαν τη ζωή.

Το μικρό κοκκινομάλλη αγόρι έχει βρει το αγαπημένο του σημείο για ύπνο. “Κοίταξε τον γιο μου που καθόταν σταυροπόδι στο πάτωμα δίπλα του και σύρθηκε στην αγκαλιά του”, είπε ο Robert στο Love Meow.

Ο γάτος της οικογένειάς τους, ο Toby, ο οποίος είναι επίσης διασωθείς, έχει συμπαθήσει το μικρό γατάκι.

“Ο Toby ήταν τόσο καλός μαζί του. Είναι 11 ετών και συμπεριφέρεται σαν γέρος”, είπε ο Robert στο Love Meow.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που βρήκαν τον McTeer. Το μικρό γατάκι έχει μεγαλώσει με άλματα.

” Νιαουρίζει όλη την ώρα! Γουργουρίζει όταν τον παίρνεις στα χέρια σου και τον αγκαλιάζεις και του αρέσει να κάθεται στο στήθος σου, δίπλα στο πρόσωπό σου. Είναι κοινωνικός και δεν κρύβεται όταν έρχονται νέοι άνθρωποι. Λατρεύει τους ανθρώπους!”

Το μικρό γατάκι που σώθηκε από τη γέφυρα τώρα ξυπνάει τους ανθρώπους του κάθε πρωί στις 7. Είναι ευτυχισμένο και αγαπημένο!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top