Υπάρχει ανθρωπιά: Ζευγάρι σώζει αδέσποτη γάτα από πάρκινγκ και αποδεικνύεται απόλυτος θησαυρός

Ιστορίες Ζώων

Τέτοιες ιστορίες μας κάνουν να συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην καλοσύνη των ανθρώπων. Μια γάτα που αφέθηκε σε ένα πάρκινγκ, είναι ευγνώμων σε ένα ζευγάρι που άνοιξε το σπίτι τους. Αποδεικνύεται ότι είναι ένας “απόλυτος θησαυρός”.

Τον περασμένο μήνα, ένας υπάλληλος (μιας υπηρεσίας διάσωσης ζώων στο Λας Βέγκας) εντόπισε μια τσάντα για κατοικίδια με μια γάτα μέσα, εγκαταλελειμμένη σε ένα πάρκινγκ.

Ο άνθρωπος που την βρήκε πήρε αμέσως τη γάτα στη διάσωσή τους και κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μικροτσίπ. Όταν κάλεσαν τον αριθμό, η ιδιοκτήτρια εξέφρασε ότι δεν μπορούσε πλέον να αντέξει οικονομικά τη φροντίδα της και να κρατήσει τη γάτα.

Το Hearts Alive Village την ανέλαβε και ο σύζυγός της (Foster Papi) την καλωσόρισε στο ανάδοχο σπίτι τους.

Η γάτα ήταν περίπου 13 ετών όταν την άφησαν μόνη της στο πάρκινγκ. Με μια νέα ζωή, η Nikki και ο σύζυγός της ήταν έτοιμοι να της δώσουν τη “βασιλική μεταχείριση” που τόσο της άξιζε.

Την αποκαλούσαν με αγάπη Dolly και της παρείχαν ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο για να αποσυμπιέζεται.

Η Dolly εξερεύνησε το νέο της δωμάτιο στο ανάδοχο σπίτι της

Η Dolly εξερεύνησε τον χώρο της, ελέγχοντας όλες τις ανέσεις πριν εγκατασταθεί στο νέο της αγαπημένο σημείο δίπλα στο παράθυρο.

“Είχε κάποια ιατρικά προβλήματα (προβλήματα στην κοιλιά και μολυσμένα δόντια) και χρειαζόταν οδοντιατρικό καθαρισμό”, είπε η Nikki στο Love Meow. “Προσγειώθηκε σε έναν ασφαλή χώρο όπου θα την φροντίζουν και θα την αγαπούν μέχρι να είναι έτοιμη για την παντοτινή της οικογένεια”.

Βρήκε το αγαπημένο της σημείο δίπλα στο παράθυρο

Η Dolly ήταν αμέσως φιλική και πρόθυμη για προσοχή. Γρήγορα ένιωσε σαν στο σπίτι της και ήταν ευγνώμων που κάποιος φρόντιζε για τις ανάγκες της.

Ήταν καλό παιδί κάθε φορά που έπαιρνε φάρμακα για το στόμα της, σαν να ήξερε ότι την βοηθούσαν. Με μια νέα διατροφή, τα στομαχικά της προβλήματα άρχισαν να βελτιώνονται και η όρεξή της αυξήθηκε.

Γρήγορα βγήκε από το καβούκι της και άρχισε να ζητάει αγάπη

Η Dolly απολαμβάνει πλήρως την γατίσια διασκέδαση, παρακολουθώντας τα πουλιά και τα αυτοκίνητα που περνούν από το παράθυρο, ενώ απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο.

Γίνεται σαν χυλός όταν η Nikki της χαϊδεύει το κεφάλι. Αν η Nikki κάθεται στο πάτωμα, θα έρθει τρέχοντας με το μοτέρ της να γουργουρίζει.

Είναι πολύ χαδιάρα και της αρέσει να περνάει χρόνο σε μια ζεστή αγκαλιά

Η Ντόλι διψάει για στοργή και θα προσπαθήσει να πέσει στους ανθρώπους της για όλες τις αγκαλιές του κόσμου.

“Είναι ένας απόλυτος θησαυρός και μια γλύκα. Είναι μια γατούλα της αγκαλιάς που λατρεύει να την αγκαλιάζουν και να τη βουρτσίζουν”, μοιράστηκε η Nikki.

Μετά από μια αναγκαία οδοντιατρική επέμβαση, η Dolly έμεινε χωρίς δόντια, αλλά μπορούσε επιτέλους να τρώει χωρίς πόνο και δυσφορία. “Αισθάνεται άνετα τώρα που αυτά τα μολυσμένα δόντια βγήκαν από το στόμα της”.

Η ανάκαμψη της Dolly

Κάθε μέρα που περνάει, η Dolly συνεχίζει να ανθίζει. Έχει εμμονή με τις αγκαλιές των ανθρώπων της και είναι πάντα έτοιμη για μια δόση από την αγάπη τους.


Το γλυκό γατάκι έχει γεμίσει όμορφα και έχει δυναμώσει πολύ από την ημέρα που βρέθηκε.

Η Dolly έχει γλυκιά διάθεση και φαίνεται να μην ενοχλείται από άλλες γάτες και σκύλους. “Μια από τις γάτες μας τη σφυρίζει και δεν την νοιάζει καθόλου”.

“Η Dolly είναι ένας απόλυτος θησαυρός και έτοιμη για το παντοτινό της σπίτι”.

Συνεχίζει να εμπιστεύεται παρά τα όσα συνέβησαν. Ξέρουν ότι το μέλλον της θα είναι λαμπρό και γεμάτο γουργουρίσματα και ατελείωτη αγάπη.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top