Υπέροχη πράξη: 93χρονη γυναίκα έφτιαξε κρεβατάκια σκύλων για ζώα καταφυγίου

Ιστορίες Ζώων

Τα ζώα καταφυγίου επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνουν. Είναι πραγματικά εμπνευσμένο να βλέπεις τους μοναδικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους για να βοηθήσουν αυτά τα πλάσματα.

Αφιέρωσε χρόνο για να κάνει μια καλή πράξη

Πάρτε, για παράδειγμα, μια γυναίκα που αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της κατασκευάζοντας άνετα κρεβάτια για σκύλους ειδικά, για καταφύγια ζώων.

Γνωρίστε την Joan Potters, μια 93χρονη κάτοικο του Σαν Αντόνιο. Όπως και οι ηλικιωμένοι, έχει αγκαλιάσει τη χειροτεχνία ως χόμπι. Ωστόσο, οι δημιουργίες της ξεπερνούν την απόλαυση παρέχοντας στα σκυλιά ένα άνετο μέρος για να ξεκουράζουν το κουρασμένο κεφάλι τους.

Ρεπορτάζ από το KSAT αναδεικνύει την προσπάθεια της Joan– έχει μετατρέψει το δωμάτιό της σε εργαστήριο ραπτικής χρησιμοποιώντας τα περισσεύματα υφασμάτων που της παραχώρησε απλόχερα η Greater San Antonio Quilting Guild. Με ακλόνητη αποφασιστικότητα κατασκευάζει επιμελώς κρεβάτια για σκύλους τα οποία στη συνέχεια δωρίζονται σε καταφύγια όπως η San Antonio Humane Society και το Paul Jolly Center.

Παρέχει στα σκυλάκια ένα μέρος να ξεκουραστούν

Γνωρίστε την Joan Potters, κάτοικο του Σαν Αντόνιο εδώ και 93 χρόνια. Όπως και οι ηλικιωμένοι, έχει αγκαλιάσει τη χειροτεχνία ως χόμπι.Ωστόσο, οι δημιουργίες της ξεπερνούν την απόλαυση παρέχοντας στα σκυλιά ένα άνετο μέρος για να ξεκουράζουν τα κουρασμένα κεφάλια τους.Ρεπορτάζ από το KSAT αναδεικνύει την προσπάθεια της Joans- έχει μετατρέψει το δωμάτιό της σε εργαστήριο ραπτικής χρησιμοποιώντας τα περισσεύματα υφασμάτων που της παραχώρησε απλόχερα η Greater San Antonio Quilting Guild. Με ακλόνητη αποφασιστικότητα κατασκευάζει επιμελώς κρεβάτια για σκύλους τα οποία στη συνέχεια δωρίζονται σε καταφύγια όπως η San Antonio Humane Society και το Paul Jolly Center.

Δυστυχώς, δεν διαθέτουν όλα τα καταφύγια τα μέσα για να παρέχουν κρεβάτια για όλα τα ζώα τους.

Μια συνεισφορά και μια πράξη καλοσύνης

Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα κυνοκομεία είναι ελάχιστα επιπλωμένα.Οι στοχαστικές συνεισφορές του Joans εγγυώνται ότι τα σκυλιά που περιμένουν τα σπίτια τους μπορούν να βρουν παρηγοριά σε ένα σημείο.

Όταν ρωτήθηκε για την πράξη της καλοσύνης της, η Joan δήλωσε ταπεινά στο KSAT: “Είμαι απλά χαρούμενη που το κάνω γι’ αυτούς και το να ξέρω ότι κάποιος τυχερός σκύλος θα νιώσει παρηγοριά μου δίνει χαρά.” “Μου δίνει χαρά να ξέρω ότι αυτά τα σκυλιά δεν θα χρειάζεται να ξαπλώνουν σε τσιμέντο ή σκληρά πατώματα, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα”.

Η Joan δεν χρησιμοποιεί δωρεά από απορρίμματα υφασμάτων. Λαμβάνει επίσης βοήθεια, με το ράψιμο και την παράδοση των κρεβατιών των σκύλων από ιεραποστόλους που συνδέονται με την Εκκλησία του Ιησού Χριστού.Κάθε μήνα η Joan δωρίζει 30 40 κρεβάτια για σκύλους.

Φτιάχνει κάθε κρεβάτι κατάλληλο για κάθε σκύλο

Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία της και όντας η ίδια ιδιοκτήτρια σκύλου, η Joan φροντίζει να διασφαλίζει ότι κάθε κρεβάτι σκύλου είναι ασφαλές και απόλυτα κατάλληλο. Η προσπάθεια που καταβάλλει αξίζει σίγουρα τον κόπο, γιατί αυτό σημαίνει ότι αυτά τα αξιολάτρευτα σκυλιά θα έχουν τον τόπο τους για να ξεκουραστούν.”Μπορείς να νιώσεις και την ταλαιπωρία τους.Έχουν συναισθήματα όπως εμείς, παρόλο που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν στη γλώσσα μας.Αν κοιτάξετε στα μάτια τους και παρατηρήσετε τις εκφράσεις τους θα δείτε πως το καθένα έχει τη μοναδική του προσωπικότητα. Απλά τα λατρεύω”.

Μια τόσο συγκινητική χειρονομία για αυτά τα σκυλιά! Χάρη, στην εγκαρδιότητα του Joans ❤️ θα έχουν τώρα τα δικά τους κρεβάτια.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη συγκινητική ιστορία!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top