Ζευγάρι κάνει βαρκάδα με σκάφος και μαζί τους έχουν έναν απροσδόκητο επισκέπτη

Ένα ζευγάρι που έκανε βαρκάδα δέχτηκε απροσδόκητους επισκέπτες όταν ξαφνικά πέταξαν πάνω στο σκάφος τους. Ο TikTokker @dolphindronedom έγραψε: “Εδώ είναι η ιστορία ενός μικροσκοπικού φίλου που κάναμε 50 μίλια έξω στη μέση του ωκεανού”.

Στο βίντεο φαίνονται τα μικρά κίτρινα πουλιά να προσγειώνονται στο σκάφος τους. Ένα μάλιστα προσγειώθηκε στο καπέλο του μπέιζμπολ του άνδρα.

“Μερικές φορές τα μικρά μεταναστευτικά πουλιά της ακτής μπορεί να παρασυρθούν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων και το σκάφος μας ήταν το μοναδικό τους καταφύγιο”, εξήγησε ο @dolphindronedom. Είναι σαφές στο βίντεο ότι ήταν μια πολύ θυελλώδης μέρα, γεγονός που εξηγεί γιατί το καπέλο του μπέιζμπολ του άνδρα έγινε το αγαπημένο κάθισμα των πουλιών.

@dolphindronedom We made friends with a little warbler! #birdsoftiktok #rescue ♬ Dog Days Are Over – Florence + The Machine

Το ζευγάρι αναγνώρισε ότι ένα πουλί χρειαζόταν πραγματικά βοήθεια. “Ένα συγκεκριμένα ήταν τόσο κουρασμένο που χάρηκε που μας συνόδευσε στη διαδρομή για το σπίτι”, δήλωσε ο TikTokker. Έτσι, φρόντισαν να φροντίσουν το πουλί καθώς κατευθύνονταν προς την ακτή.

Όταν ο αέρας στο σκάφος ήταν πολύ δυνατός για το πουλί, το έβαλαν με ασφάλεια σε ένα καπέλο. Και μόλις έφτασαν στην ακτή άφησαν το πουλί απαλά στους θάμνους. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πήραν το πουλί πίσω στη στεριά!

Ορισμένοι θεατές αναρωτήθηκαν τι είδους πουλιού διέσωσε το ζευγάρι. Λίγοι υπέθεσαν ότι το πουλί μπορεί να ήταν Magnolia Warbler ή Townsend’s Warbler.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr