Ζηλιάρης σκύλος προσποιείται ότι πονάει το πόδι του αφού είδε τον τραυματισμένο αδελφό του

by Έφη Αθανασίου

Τα δύο αδέρφια Mabel και Milo, εκτός από ατελείωτο παιχνίδι και αγκαλιές, μερικές φορές, όπως όλα τα αδέρφια ζηλεύουν το ένα το άλλο και τσακώνονται.

Όταν η Mabel απέκτησε αδερφάκι

Μέχρι τα 3 της χρόνια, η Mabel έζησε μια όμορφη και πολύ χαρούμενη ζωή, ως το μοναδικό σκυλί της οικογένειας. Όμως οι γονείς του αποφάσισαν να τα αλλάξουν όλα δίνοντάς της ένα αδερφάκι.

Εκείνη συνέχισε να μοιράζεται την αγάπη και την προσοχή των γονιών της με ένα σκυλάκι goldendoodle που ονομάζεται Milo. Η μητέρα των Mabel και Milo, Carrie Bartsh, προσπαθεί να τους δώσει την ίδια αγάπη και προσοχή, ώστε κανένας από τους δύο αδερφούς να μην είναι ζηλιάρης, αλλά δεν λειτουργεί πάντα έτσι.

«Και οι δύο ζηλεύουν πολύ αν ο άλλος τραβάει πολύ την προσοχή», είπε η Bartsh . «Προσπαθώ να διατηρώ τα πάντα ομοιόμορφα και δίκαια μαζί τους, οπότε όταν περιποιούμαι τον Milo, φροντίζω να περιποιούμαι και την Mabel».

«Η Mabel ζηλεύει ακόμη και τη γάτα», πρόσθεσε. «Χρειαζόταν μερικές σταγόνες στα αυτιά, και εκείνη καθόταν εκεί και περίμενε τις «σταγόνες» της».

«Ουρλιάζουν και «δαγκώνουν», και ο Milo τρέχει με 100, χτυπά τη Mabel και την σπρώχνει. Παρόλο που είναι μεγαλύτερη και πιο γρήγορη, η Mabel είναι το αφεντικό.

Το ατύχημα του Milo και η ζήλεια της Mabel

Τα σκυλάκια πήγαιναν βόλτα όταν ο Milo είχε ένα ατύχημα. «Γυρνούσαμε πίσω στο σπίτι και τα σκυλιά έκαναν την τυπική τους «μάχη τρέχοντας» και όταν σταμάτησαν, είδα λίγο αίμα στο χιόνι», είπε η Bartsh. «Είδα ότι ήταν ο Μάιλο… τότε συνειδητοποίησα ότι προερχόταν από το ένα του πόδι».

Η Bartsh βρήκε ένα μικρό κόψιμο στο πόδι του Milo και έτρεξε να πάρει προμήθειες από τον κτηνίατρο. Η Mabel δεν φαινόταν πολύ ανήσυχη για τον τραυματισμό του μικρού της αδερφού, μέχρι που κατάλαβε ότι λάμβανε περισσότερη προσοχή από τη μαμά.

«Όταν φώναξα τον Milo να αλλάξω τον επίδεσμο και η Mabel είδε όλες τις προμήθειες, πήγε αμέσως και κάθισε ακριβώς μπροστά μου, ξαπλωμένη στο πλάι, έτοιμη να δεχτεί την φαρμακευτική βοήθεια», είπε η Bartsh. «Τελικά την μετακίνησα και μόλις έδεσα τον Milo και ήταν καθ’ οδόν, επέστρεψε και ξάπλωσε για τη σειρά της».

Η Μπαρτς ήξερε ότι υπήρχε μόνο ένα πράγμα που θα ικανοποιούσε τη Μέιμπελ. «Άνοιξα την άδεια συσκευασία της γάζας για να σκεφτεί ότι της έβαζα γάζα και προσποιήθηκα ότι της έβαλα μια γάζα και μετά τύλιξα ένα μικρό περιτύλιγμα κτηνιάτρου γύρω από το πόδι της και της έδωσα φιλιά στο κεφάλι και της είπα ότι ήταν τα πάντα καλά», είπε η Μπαρτς. «Έδειχνε αρκετά ικανοποιημένη και σηκώθηκε και συνέχισε το δρόμο της».

«Γελούσα με τον εαυτό μου και την όλη κατάσταση». «Ποιος βάζει ψεύτικους επιδέσμους στο ζηλιάρη σκύλο του;»

Ο Milo τα πάει πολύ καλύτερα και το πόδι του αναρρώνει γρήγορα. Η Bartsh συνεχίζει να κρατά το πόδι του δεμένο και θέλει να αλλάζει τον επίδεσμο κάθε βράδυ. Αλλά αν ο Milo παίρνει νέο επίδεσμο, η αδερφή του χρειάζεται επίσης «θεραπεία» από τη μητέρα της.

“Η Mabel παίρνει επίσης ένα νέο κάθε βράδυ”, είπε η Bartsh.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr