Η θαυματουργή θεραπεία πισίνας που βοήθησε το ηλικιωμένο χάσκι με παράλυτα πίσω πόδια

by Έφη Αθανασίου

Η ιστορία ενός ηλικιωμένου χάσκι που όταν ξεκίνησε να χάνει τη λειτουργία των δύο πίσω ποδιών του, έλαβε θεραπεία πισίνας από τον ιδιοκτήτη του η οποία είχε πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο ηλικιωμένος Κέιν και η θεραπεία του στο νερό

Τα Huskies είναι πολύ ενεργητικά σκυλιά που αγαπούν να τρέχουν και να παίζουν συνέχεια. Έτσι, όταν ένας γεροδεμένος χάνει τη λειτουργία στα πόδια του, μπορεί να είναι αποκαρδιωτικό.

Ο Κέιν είναι ένας ηλικιωμένος γεροδεμένος, και όπως συμβαίνει με κάθε ζωντανό πλάσμα, με Τα γεράματα έρχονται πιο αδύναμα οστά, η αρθρίτιδα και ένα σωρό άλλα προβλήματα. Ωστόσο, ο Κέιν είχε μια μοίρα χειρότερη από τα πιο αδύναμα κόκαλα. Μια μέρα, τα πίσω πόδια του σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς.

Ακόμη και η προσπάθεια να σηκωθεί προκάλεσε στον Κέιν πολύ πόνο και ταλαιπωρία. Ο κτηνίατρος είπε ότι ήταν πολύ μεγάλος για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τα παυσίπονα ήταν μόνο μια προσωρινή λύση. Έτσι ο ιδιοκτήτης του έπρεπε να σκεφτεί κάποιον εναλλακτικό τρόπο για να βοηθήσει τον Κέιν. Αποφάσισε να μυήσει τον Κέιν στη θεραπεία με νερό. Κάθε μέρα έπαιρνε τον Κέιν για μπάνιο στην πισίνα του. Η έλλειψη βαρύτητας του νερού σήμαινε ότι ο Κέιν μπορούσε να κινηθεί και να μην πονέσει!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr