Δημιουργήθηκε εφαρμογή που γουργουρίζει για να προσφέρει ηρεμία σε ζώα και ανθρώπους

by Έφη Αθανασίου

To χουχούλιασμα που σου κάνει η γάτα σου, είναι το πιο ωραίο συναίσθημα και ταυτόχρονα το πιο ωραίο άγγιγμα και όσοι έχουν κατοικίδιο, το γνωρίζουν πολύ καλά. Για το γουργουρητό της γάτας θα μπορούσαν μάλιστα να γραφούν ύμνοι και διθύραμβοι καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της φύσης. Έρευνες έχουν αποκαλύψει πως πράγματι συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους και κατευνάζει το άγχος. Συναισθηματικά, όμως είναι ο μεγαλύτερος εφησυχασμός ότι έχεις αναπτύξει με τη γάτα σου μια υπέροχη σχέση αγάπης και κατανόησης.

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που ήδη έχουν υιοθετήσει μια γάτα. Είναι εφικτό να… προπονηθείς δοκιμάζοντας το Purrli.com, μια ωραιότατη εναλλακτική.

Ήξερες ότι υπάρχει εφαρμογή που σε ανακουφίζει και σε ηρεμεί, σαν να έχεις δίπλα σου μια γάτα;

«Το Διαδίκτυο έχει μια γάτα» αναφέρεται πολύ εύστοχα λοιπόν στην πρωτότυπη ιστοσελίδα Purrli.com. Σε αυτήν μπορεί ένας επισκέπτης να ρυθμίσει το πώς θα ακούσει ένα γουργουρητό και να το προσαρμόσει στις διαθέσεις και τις επιθυμίες του. Θαυμαστό πως η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Η εφαρμογή αυτή σε βοηθάει να αναπαράγεις ήχους διαφορετικούς και ενναλακτικούς, σαν να έχεις ακριβώς δίπλα σου μια γάτα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί, βοηθά και τις γάτες να ηρεμήσουν, οπότε με ένα σμπάρο δύο γατόνια. Μπορείς λοιπόν να το χρησιμοποιήσεις για εσένα ή το κατοικίδιο σου ή ακόμα και να διοργανώσεις μαγικά… κονσέρτα παρέα!

«Η ρύθμιση αυτή έκανε τη γάτα μας να νιαουρίζει όποτε πλησίαζε στον υπολογιστή, αλλά και να χουρχουρίζει. Οπότε, φαντάζομαι πως “γατο-εγκρίνεται”» έγραψε στα σχόλια ένας χρήστης που το δοκίμασε.

Εμείς πάντως ξετρελαθήκαμε και είναι σίγουρο πως θα το δοκιμάσουμε. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε λινκ παρακάτω ώστε να το κάνεις κι εσύ και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μοιραστείς τις εμπειρίες σου μαζί μας, Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, πάτησε το κλικ στον σύνδεσμο εδώ: https://purrli.com/

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr