Υγιείς τρόποι για να θεραπεύσετε το σκύλο σας: Μαγικές τροφές που μπορείτε να ταΐσετε τον σκύλο

Υγεία - Διατροφή κατοικιδίων

Ο καλύτερος τρόπος για να περιποιηθείτε το σκύλο σας είναι να του δίνετε υγιεινές, υψηλής ποιότητας λιχουδιές για σκύλους και να τις υπολογίζετε στις ημερήσιες θερμιδικές απαιτήσεις του. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι οι τροφές που τρώτε εσείς είναι εντελώς απαγορευμένες για το σκύλο σας. Στην πραγματικότητα, πολλές ανθρώπινες τροφές μπορούν να καταναλωθούν με μέτρο από τους σκύλους. Ακολουθούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για τη χορήγηση ανθρώπινων τροφών στο σκύλο σας:

Αποφύγετε τα επεξεργασμένα και παρασκευασμένα τρόφιμα

Ακόμα και τα γεύματα που μαγειρεύετε μόνοι σας μπορεί να περιέχουν συστατικά που θα μπορούσαν να βλάψουν το σκύλο σας, γι’ αυτό μείνετε σε λιχουδιές με ένα μόνο συστατικό, όπως ένα ανάλατο αυγό, μια κουταλιά φυσικό φυστικοβούτυρο χωρίς αλάτι ή μια μπουκιά φρούτων ή ανάλατων λαχανικών.

Σκεφτείτε τις θερμίδες

Πριν παραδώσετε το σνακ από το τραπέζι, σκεφτείτε πόσες θερμίδες έχει και αφήστε το να παίξει ρόλο στην απόφασή σας. Ο κτηνίατρός σας θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις συνιστώμενες ημερήσιες θερμίδες που πρέπει να λαμβάνει ο σκύλος σας, ώστε να γνωρίζετε τον αντίκτυπο που θα έχει στην υγεία του κουταβιού σας ένα και μόνο κομματάκι από το τραπέζι.


Εκπαιδευτείτε

Μάθετε ποιες τροφές είναι τοξικές για τους σκύλους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε ποτέ το σκύλο σας κοντά τους.
Μην τα ταΐζετε από το τραπέζι ή το πιάτο σας:Αντ’ αυτού, δώστε στο σκύλο σας μια μπουκιά υγιεινής ανθρώπινης τροφής με τον ίδιο τρόπο που θα του δίνατε οποιαδήποτε άλλη λιχουδιά – ως ανταμοιβή για την υπακοή ή επειδή είναι καλός σκύλος.Και αποφύγετε να του δίνετε λιχουδιά όταν παρακαλάει. Μπορεί επίσης να είναι καλή ιδέα να τους βάζετε στο κανονικό μπολ με την τροφή του σκύλου τους, ώστε να καταλάβουν ότι μπορούν να πάρουν τροφή για να φάνε μόνο από το κανονικό τους μπολ.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top