Υπάρχει ανθρωπιά: Καλοί Σαμαρείτες στην Βραζιλία προστατεύουν από το κρύο αδέσποτα σκυλάκια σε σταθμό λεωφορείων

Αδέσποτες Ιστορίες

Οι υπάλληλοι του τερματικού σταθμού λεωφορείων στην Βραζιλία, έδωσαν το καλό παράδειγμα στον κόσμο, καθώς άνοιξαν την πόρτα του τερματικού σταθμού σε άστεγους σκύλους και τους έδωσαν ειδικά κρεβάτια για να τα προστατευτούν από το κρύο του χειμώνα.

Τα χειροποίητα κρεβάτια για τους πρώτους φιλοξενούμενους αδέσποτους σκύλους

Στους χώρους του σταθμού φάνηκαν τρία σκυλιά και τα ονόματά τους είναι Pitoco, Zoinho και Max. Οι υπάλληλοι δεν έδωσαν απλώς σε αυτά τα σκυλιά ένα σπίτι για το χειμώνα, έφτιαξαν ακόμη και μερικά χειροποιήτα κρεβάτια φτιαγμένα χωρίς λάστιχα από τις κουβέρτες, για να τα κρατήσουν ζεστά και άνετα τις κρύες νύχτες. Η καλή θέλησή τους έγινε αντιληπτή από την πολιτική Fabiane Rosa και μοιράστηκαν μερικές φωτογραφίες στο Facebook, που γρήγορα έγιναν viral.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η πράξη καλοσύνης, θα πάρουν το καλό παράδειγμα άλλες επιχειρήσεις, να δείξουν αγάπη τους στα άστεγα σκυλιά και με κάποιο τρόπο να κάνουν αυτόν τον κόσμο καλύτερο.

Οι Καλοί Σαμαρείτες ανοίγουν τις πόρτες του τερματικού σταθμού

Οι υπάλληλοι του τερματικού σταθμού λεωφορείων Barreirinha στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας, αποδεικνύουν ότι οι καλοί Σαμαρείτες εξακολουθούν να υπάρχουν. Ξεπέρασαν τις συνηθισμένες εργασιακές τους ρουτίνες για να καλωσορίσουν τα αδέσποτα σκυλιά στις εγκαταστάσεις, και προσάρμοσαν επίσης κρεβάτια χωρίς λάστιχα και τα έβαλαν με κουβέρτες για να κρατούν τα σκυλιά ζεστά και άνετα τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

To top