Αυτοί είναι οι 7 λόγοι για τους οποίους τα παιχνίδια για σκύλους είναι τόσο σημαντικά- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αγορές

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σκυλάκια μας λατρεύουν να παίζουν με τα παιχνίδια, αλλά γνωρίζατε όλα τα οφέλη που έχουν στην υγεία των σκύλων σας;

Τα παιχνίδια είναι κάτι περισσότερο από απλή διασκέδαση για το σκύλο σας. Τον εμποδίζουν να βαρεθεί και να προκαλεί προβλήματα στο σπίτι σας, όπως το να γρατζουνάει τα έπιπλα ή να σκάβει τον κήπο. Η ύπαρξη κατάλληλων αντικειμένων για να μασάει και να παίζει ο σκύλος σας βοηθά να τον κρατάει διεγερμένο, διασκεδαστικό, ευτυχισμένο και υγιή.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για σκύλους στην αγορά, αλλά τα ασφαλή, μη τοξικά παιχνίδια για σκύλους που προσφέρουν σωματική άσκηση, πνευματική διέγερση, κοινωνική αλληλεπίδραση και άλλα πλεονεκτήματα για την υγεία είναι συνήθως τα καλύτερα για τα κατοικίδια ζώα. Εδώ θα βρείτε περισσότερα για τα παιχνίδια σκύλων και γιατί είναι τόσο καλά για τον τετράποδο φίλο σας.

1. Τους ξεκουράζει

Το παιχνίδι με τα παιχνίδια είναι το αντίστοιχο με το να κάνουμε εμείς ένα σταυρόλεξο ή ένα παζλ Sudoku. Η πνευματική διέγερση που παρέχουν τα παιχνίδια θα κουράσει το σκύλο μας πιο γρήγορα από μια βόλτα 30 λεπτών, αφήνοντάς του λιγότερη ενέργεια για να μπλέξει σε μπελάδες!

2. Τα κάνει ανεξάρτητα

Ως ζώα αγέλης, τα σκυλιά δεν είναι φτιαγμένα για να περνούν μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνα τους. Αλλά με τη δουλειά και τις γενικές υποχρεώσεις της ζωής, δεν είναι πάντα δυνατό να είστε μαζί τους όλη την ώρα. Τα παιχνίδια διασκεδάζουν το σκυλάκι σας όσο δεν είστε εκεί, ώστε να μάθει ότι μπορεί να διασκεδάζει όσο δεν είστε εκεί. Επίσης, θα είναι πιο πιθανό να σας δώσουν το χώρο τους όταν προσπαθείτε να κάνετε πράγματα στο σπίτι.

3. Είναι διασκεδαστικό!

Με απλά λόγια, τα σκυλιά απλά ΑΓΑΠΟΥΝ τα παιχνίδια! Είναι διασκεδαστικά και ένα νέο παιχνίδι μπορεί να κάνει τη ζωή τους επιπλέον συναρπαστική!

4. Βοηθά στη εκπαίδευσή τους

Τα παιχνίδια εμπλουτισμού μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητα του κουταβιού σας να μαθαίνει, βοηθώντας το να αναπτύξει νέες δεξιότητες. Προωθεί επίσης τη φυσική τους συμπεριφορά, όπως η αναζήτηση τροφής, η εξερεύνηση και το παιχνίδι.

5. Χαλαρώνει τον άνθρωπο

Τα παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν τα σκυλιά σας να χαλαρώσουν, κάνοντάς τα πιο ευτυχισμένα. Το παιχνίδι είναι μια επιβραβευτική εμπειρία γι’ αυτά, η οποία εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του στρες. Δίνουν επίσης στο κουτάβι σας περισσότερο έλεγχο του περιβάλλοντός του, γεγονός που επίσης βοηθά να κρατήσει τα επίπεδα του άγχους τους μακριά. Και όσο περισσότερα παιχνίδια έχουν να διαλέξουν, τόσο πιο χαλαρά θα νιώθουν.

6. Ποιος είναι καλό παιδί;

Τα παιχνίδια είναι φανταστικά στην πρόληψη προβληματικών συμπεριφορών, όπως το υπερβολικό γάβγισμα και το ακατάλληλο μάσημα. Τα ποιοτικά παιχνίδια μάσησης θα βοηθήσουν να σταματήσουν τα κουτάβια να αναζητούν εναλλακτικά πράγματα για να μασήσουν (όπως το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια – φευ!)

7. Θα σας αγαπήσουν περισσότερο <3

Εφόσον εσείς είστε αυτός που τους δίνει τα παιχνίδια, το σκυλάκι σας θα σας συνδέσει με τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού. Αυτό συμβάλλει στη δημιουργία μιας θετικής σχέσης μεταξύ εσάς και του σκύλου σας. Τι να μην αγαπάς σε αυτό! 🙂

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top