Χριστουγεννιάτικο Ohmypet Christmas Box: Το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας κατοικίδια

Αγορές

Τα κατοικίδια ζώα είναι φοβερά. Δεν γνωρίζουμε κανέναν που να μην αγαπάει το κατοικίδιό του. Για αυτό έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε Christmas boxes για σκύλους και γάτες.

Είχαμε πολλά αιτήματα για Christmas boxes για κατοικίδια ζώα και σας ακούσαμε προσεκτικά. Επιλέξαμε μια σειρά από κατάλληλα αντικείμενα που θα συμπεριληφθούν για τα κατοικίδια και είμαστε έτοιμοι να τα παραδώσουμε. Ευτυχώς, έχουμε μεγάλη εμπειρία στην παράδοση προϊόντων για κατοικίδια ζώα και έτσι είμαστε ευχαριστημένοι με την επιλογή των αντικειμένων μας. Τα προϊόντα προέρχονται από καλές εταιρίες και μάρκες για κατοικίδια ζώα, ώστε να μην απογοητευτεί κανείς.

Προχωρήστε και δείξτε λίγη αγάπη για τον πιστό σας φίλο. Χαρίστε στο κατοικίδιο ζώο σας το δώρο μας mystery box για κατοικίδια και επιβραβεύστε το για την αγάπη που δίνει σε εσάς και την οικογένειά σας.

Σας ενθαρρύνουμε να απαθανατίσετε τη στιγμή στο τηλέφωνό σας και να το μοιραστείτε με φίλους & άλλα μέλη της οικογένειας που μπορεί να βρίσκονται διασκορπισμένα σε διάφορα μέρη της χώρας ή ακόμα και του κόσμου για να τους προσφέρετε μια δόση αληθινής χαράς.

Το Christmas Box for Pets δημιουργήθηκε για Σκύλους και γάτες.

Το Christmas Box είναι ένα ακόμη προϊόν, όπου η προσφορά δώρου γίνεται με γνώμονα την αγνή αγάπη για το κατοικίδιο ή τα κατοικίδια της οικογένειας, καθώς συχνά οι άνθρωποι έχουν περισσότερα από ένα στο σπίτι. Το Christmas Box for Pets είναι ένας τέλειος τρόπος για να γιορτάσει η οικογένεια με το καλύτερο φιλαράκι της και έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσοχή για να επιλέξουμε αντικείμενα που είναι τόσο πρακτικά όσο και διασκεδαστικά. Στόχος μας είναι να ενθουσιάσουμε την οικογένεια και να εξασφαλίσουμε πολλά χρόνια διασκέδασης και αγάπης με το πολύ ιδιαίτερο φιλαράκι τους. Τους αξίζει να κακομαθαίνουν με το Christmas Box για σκύλους μας

Ετοιμαστείτε για τα πιο μοναδικά 4 Oh my Christmas Boxes για να χαρίσετε στον σκύλο και η γάτα σας!

1. Oh My Christmas Box Σκύλου – Γάτας Small

Το απόλυτο Christmas Box που θα ξετρελάνει τα μικρά σας κατοικίδια φέτος τα Χριστούγεννα! Τι καλύτερο από ένα Χριστουγεννιάτικο κουτί που μέσα έχει όλα τα καλούδια για τους μικρούς μας φίλους; Το κουτί περιλαμβάνει ένα παιχνίδι είτε σκύλου είτε γάτας, για να παίζει ατέλειωτες ώρες μέσα στις γιορτές – και όχι μόνο. Μια μπαντάνα ή παπιγιόν για να φόρεσετε στο ζωάκι σας και να είναι πάντα μοντέρνο και στυλάτο σε όλες τις εξόδους, αλλά ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αυξομειώνεται και το προσαρμόζετε έτσι ώστε να μην ενοχλεί το ζωάκι σας και να παίζει ή να κινείται ανενόχλητα. Ένα στολίδι για να διακοσμήσετε τον χώρο των τετραπόδων φίλων μας και να μπείτε στο κλίμα των εορτών, καθώς επίσης και τις πιο ζεστές καλτσούλες για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου!  Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δώρο του μικρού σας σκύλου ή της μικρής σας γατούλας!

2. Oh My Christmas Box Σκύλου – Γάτας Medium

Το απόλυτο Christmas Box που θα ξετρελάνει τα μικρά σας κατοικίδια φέτος τα Χριστούγεννα! Τι καλύτερο από ένα Χριστουγεννιάτικο κουτί που μέσα έχει όλα τα καλούδια για τους μικρούς μας φίλους; Το κουτί περιλαμβάνει ένα παιχνίδι είτε σκύλου είτε γάτας, για να παίζει ατέλειωτες ώρες μέσα στις γιορτές – και όχι μόνο. Μια μπαντάνα ή παπιγιόν για να φορέσετε στο ζωάκι σας και να είναι πάντα μοντέρνο και στυλάτο σε όλες τις εξόδους, αλλά ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αυξομειώνεται και το προσαρμόζεται έτσι ώστε να μην ενοχλεί το ζωάκι σας και να παίζει ή να κινείται ανενόχλητα. Ένα στολίδι για να διακοσμήσετε τον χώρο των τετραπόδων φίλων μας και να μπείτε στο κλίμα των εορτών και τις πιο ζεστές καλτσούλες για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου!  Το μοναδικό σε αυτό το κουτί είναι ο Χριστουγεννιάτικος σκούφος που προσαρμόζεται σε κάθε κεφάλι ανάλογα το μέγεθος του ζώου σας. Έρχεται δώρο με μία μοναδική λιχουδιά ανάλογα τις προτιμήσεις των μικρών τετράποδων φίλων μας για μία μικρή επιβράβευση! Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δώρο του μικρού σας σκύλου ή της μικρής σας γατούλας!

3. Oh My Christmas Box Σκύλου – Γάτας Large

Το απόλυτο Christmas Box που θα ξετρελάνει τα μικρά σας κατοικίδια φέτος τα Χριστούγεννα! Τι καλύτερο από ένα Χριστουγεννιάτικο κουτί που μέσα έχει όλα τα καλούδια για τους μικρούς μας φίλους; Το κουτί περιλαμβάνει ένα παιχνίδι είτε σκύλου είτε γάτας, για να παίζει ατέλειωτες ώρες μέσα στις γιορτές – και όχι μόνο. Μια μπαντάνα ή παπιγιόν για να φορέσετε στο ζωάκι σας και να είναι πάντα μοντέρνο και στυλάτο σε όλες τις εξόδους, αλλά ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αυξομειώνεται και το προσαρμόζεται έτσι ώστε να μην ενοχλεί το ζωάκι σας και να παίζει ή να κινείται ανενόχλητα. Ένα στολίδι για να διακοσμήσετε τον χώρο των τετραπόδων φίλων μας και να μπείτε στο κλίμα των εορτών, καθώς επίσης και τις πιο ζεστές καλτσούλες για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου! Το μοναδικό σε αυτό το κουτί είναι ο Χριστουγεννιάτικος σκούφος που προσαρμόζεται σε κάθε κεφάλι ανάλογα το μέγεθος του ζώου σας και ταιριάζει απόλυτα με τη Χριστουγεννιάτικη κάπα από φλις ύφασμα. Είναι ελαφρυά και βοηθάει το σώμα του σκύλου σας να αναπνέει. Έρχεται δώρο με μία μοναδική λιχουδιά ανάλογα τις προτιμήσεις των μικρών τετράποδων φίλων μας για μία μικρή επιβράβευση! Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δώρο του μικρού σας σκύλου ή της μικρής σας γατούλας!

4. Oh My Christmas Box Σκύλου – Γάτας Premium

Το απόλυτο Christmas Box που θα ξετρελάνει τα μικρά σας κατοικίδια φέτος τα Χριστούγεννα! Τι καλύτερο από ένα Χριστουγεννιάτικο κουτί που μέσα έχει όλα τα καλούδια για τους μικρούς μας φίλους; Το κουτί περιλαμβάνει ένα παιχνίδι είτε σκύλου είτε γάτας, για να παίζει ατέλειωτες ώρες μέσα στις γιορτές – και όχι μόνο. Μια μπαντάνα ή παπιγιόν για να φόρεσετε στο ζωάκι σας και να είναι πάντα μοντέρνο και στυλάτο σε όλες τις εξόδους, αλλά ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αυξομειώνεται και το προσαρμόζετε έτσι ώστε να μην ενοχλεί το ζωάκι σας και να παίζει ή να κινείται ανενόχλητα. Ένα στολίδι για να διακοσμήσετε τον χώρο των τετραπόδων φίλων μας και να μπείτε στο κλίμα των εορτών, καθώς επίσης και τις πιο ζεστές καλτσούλες για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου! Το μοναδικό σε αυτό το κουτί είναι ο Χριστουγεννιάτικος σκούφος που προσαρμόζεται σε κάθε κεφάλι ανάλογα το μέγεθος του ζώου σας και ταιριάζει απόλυτα με τη Χριστουγεννιάτικη κάπα από φλις ύφασμα. Είναι ελαφρυά και βοηθάει το σώμα του σκύλου σας να αναπνέει. Έρχεται δώρο με μία μοναδική λιχουδιά ανάλογα τις προτιμήσεις των μικρών τετράποδων φίλων μας για μία μικρή επιβράβευση! To Premium αυτού του  Christmas Box  είναι το κρεβατάκι ύπνου και χαλάρωσης για σκύλους και γάτες που σίγουρα θα αγαπήσουν. Είναι αναπαυτικό, μαλακό και το σχήμα του είναι ιδανικό στην περίπτωση που το ζώο σας απλώνεται και κοιμάται στο πλάι ή ανάσκελα. Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δώρο του μικρού σας σκύλου ή της μικρής σας γατούλας!

Ακόμη να διαλέξεις Christmas Box;

Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα αγαπάμε τα δώρα πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα. Φέτος όμως τις γιορτές κάντε λίγο χώρο παραπάνω κάτω από το δέντρο και για τα μικρά τετράποδα φιλαράκια σας. Τα Christmas Boxes είναι η κατάλληλη επιλογή σε περίπτωση που δυσκολευόσασταν να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά δωράκια για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.  Ετοιμαστείτε για μοναδικά Χριστούγεννα με μοναδικά δώρα, γεμάτα χαρές, γέλια και πολλά… παιχνίδια!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top