Αυτές είναι οι πιο ακριβές ράτσες σκύλου στον κόσμο! – Τι τις κάνει τόσο ξεχωριστές

Χρήσιμα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων αγαπάει τα ζώα και θα ήθελαν ένα κατοικίδιο στο σπίτι τους. Μερικοί θα επιλέξουν ένα κατοικίδιο από καταφύγιο με ζώα, ενώ άλλοι θα προτιμήσουν να αγοράσουν μια πιο ακριβή και ξεχωριστή ράτσα.

Μπορείς να επιλέξεις αν θα αγοράσεις ή αν θα υιοθετήσεις έναν σκύλο. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις αυτό που βγαίνει σαν αποτέλεσμα είναι μια ακόμα ευτυχισμένη ψυχή. Το θέμα είναι ότι οι έμποροι εκμεταλλεύονται κάποιες ράτσες σκύλων και τις πουλάνε σε ιδιαίτερα αυξημένες τιμές. Σήμερα θα σου δείξω 7 από αυτές.

Δείτε τις 7 ακριβότερες ράτσες σκύλων

Θιβετιανό Μαστίφ

Αυτός ο σκύλος έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ για την προστασία κοπαδιών. Είναι πολύ καλός φύλακας αλλά γαβγίζει σε όποιον βλέπει. Είναι μια ράτσα που πρέπει να την αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη προσοχή. Η τιμή του βρίσκεται στα 7.000-10.000 δολάρια.

Φαραώ

Ο σκύλος Φαραώ είναι ιδιαίτερα πιστό στο αφεντικό του αλλά δεν είναι καλός φύλακας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο αλλά μπορεί να μείνει σε ένα διαμέρισμα αρκεί να το βγάζεις έξω για την βόλτα του. Η τιμή του βρίσκεται στα 5.000-8.000 δολάρια.

Γερμανικός ποιμενικός

Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι πασίγνωστη ράτσα που μάθαμε από την ταινία K-9 ή τον αστυνόμο Rex για τους παλιούς. Είναι ιδιαίτερα πιστός και πολύ καλός φύλακας καθώς θα σε προστατέψει από οποιονδήποτε κίνδυνο μπορεί. Η τιμή του είναι περίπου 6.500 δολάρια.

Καναδικός εσκιμώος (Canadian Eskimo Dog)

Η συγκεκριμένη ράτσα είναι μία από τις παλαιότερες που υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Είναι πολύ πιστή και ιδιαίτερα έξυπνη αλλά τείνουν προς εξαφάνιση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τιμές έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα. Αν θέλεις να το αποκτήσεις πρέπει να δώσεις πάνω από 6.000 δολάρια.

Ροτβάιλερ

Το Ροτβάιλερ θεωρείται μία ράτσα γνωστή ως άγρια καθώς το όνομά τους παραπέμπει σε κάτι άγριο. Αυτό όμως δεν ισχύει καθώς θα επιτεθούν μόνο όταν νιώσουν ότι απειλούνται. Είναι καλοί φύλακες και η τιμή τους είναι πάνω από 6.000 δολάρια.

Μαλτέζ

Τα Μαλτεζάκια είναι αρκετά γνωστά για το μικρό τους μέγεθος. Μπορούν να χωρέσουν ακόμα και σε μια γυναικεία τσάντα. Έχουν πολύ ενέργεια για παιχνίδι αλλά γαυγίζουν πάρα πολύ. Αυτό έχει αποτέλεσμα κάποια κουτάβια να καταλήγουν σε καταφύγια. Είναι ιδανικά για διαμέρισμα λόγο μεγέθους αλλά πρέπει να έχεις καλή ηχομόνωση και γερά νεύρα. Για να το αποκτήσεις χρειάζεσαι και γερή τσέπη καθώς η τιμή που θα το βρεις είναι στα 5.000 δολάρια.

Αγγλικό μπουλντόγκ

Αυτός ο σκύλος είναι μια πολύ καλή συντροφιά και πολύ ήσυχη. Ωστόσο είναι πολύ ευαίσθητη ράτσα και μπορεί να μολυνθεί αρκετά συχνά. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να βρεις ένα καλό κτηνίατρο και να τον επισκέπτεσαι αρκετά συχνά έστω και προληπτικά. Είναι πολύ πιστό αλλά η τιμή του είναι λίγο υψηλή καθώς βρίσκεται στα 3.000 δολάρια.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top