Οι φίλοι δεν αγοράζονται: Ημέρα Υιοθεσίας από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, Κάνε μια καλή πράξη σήμερα μας χρειάζονται

υιοθεσία γάτας

Στις 18 και 19 Μαρτίου η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης οργανώνει την ετήσια ημέρα Υιοθεσία Γάτας και έχουν την ανάγκη μας. Μια πολλή όμορφη πράξη, όπως αυτής της υιοθεσίας θα σώσει και θα χαρίσει ένα ζεστό και φιλικό σπίτι σε ένα όμορφο γατάκι. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να μη υπάρξουν άλλα αδέσποτα γατάκια.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης μας προσκαλεί

Είναι υπέροχες, είναι μοναδικές, είναι αξιολάτρευτες, είναι σκανδαλιάρες. Είναι λευκές, είναι κατάμαυρες, είναι
γκρι, είναι κάλικο, είναι ταρταρούγες…Είναι κοντότριχες, είναι μακρύτριχες!!! Είναι οι γάτες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Πανέμορφες γατούλες που σώθηκαν από τον δρόμο και ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια. Αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου σας περιμένουν όλες για να τις γνωρίσετε από κοντά. 11πμ – 7μμ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 34, Ηλιούπολη Αττικής.

Μπορείτε να δείτε όλες τις γλυκές φατσούλες που δίνονται προς υιοθεσία στην σελίδα  http://www.zeil.gr καθώς και στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.432859452151&type=3.

Γατούλα προς υιοθεσία

Ρέα απ’ το Πανωραία. Ναι, είμαι μια κούκλα και κανείς δεν μπορεί να μου αντισταθεί. Εντάξει, μπορεί ακόμα να είμαι μικρούλα και να τα βλέπω όλα όμορφα, αλλά αυτή είναι η χάρη μου, να φέρνω όμορφες εμπειρίες στον άνθρωπο που θα μου δώσει μια ευκαιρία να μπω στη ζωή του. Και έτσι, η κοινή ζωή μας από δω και πέρα θα είναι αντίστοιχα πανωραία!

Γεννημένη τον Μάρτιο του 2020

γάτα υιοθεσία

Γατούλα προς υιοθεσία

Είμαι ένα από τα πιο δυναμικά μέλη της συμμορίας του kill Bill. Δυναμική και όμορφη γνωρίζοντας πολεμικές τέχνες θα ρίξω σουπερ κλωτσιά στην μονοτονία σου θα τη βγάλω νοκ-άουτ! Είμαι μονόφθαλμη καθώς η μάχη στο δρόμο ήταν δύσκολη και μου άφησε ένα κουσουρι, έχω όμως τον τρόπο μου να το κάνω να είναι χαριτωμένο και αστείο. Θα σε μάθω να παλεύεις για τα θέλω σου με πυγμή και θάρρος οπως έκανα εγώ τόσο καιρό. Θα σου χαρίσω απλόχερα όμως την αγάπη και την τρυφερότητα μου. Ολόκληρη ταινία του Ταραντίνο στο σπίτι σου. Τι άλλο θες;

Γεννημένη τον Απρίλιο του 2019

γάτα

Με μότο  «Οι φίλοι δεν αγοράζονται» το Σαββατοκύριακο θα είμαστε όλοι εκεί για να βρούμε τον τετράποδο φίλο μας.
Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.

Δείτε αναλυτικά το άρθρο μας για την υιοθεσία εδώ.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr