Ευχάριστα τα νέα: Το Dogs’ Voice ανέλαβε εξ᾽ολοκλήρου το αδεσποτάκι που βρέθηκε στο Ρέντη

by Δήμητρα Τουρλίδα

Μια καλή είδηση κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες για μια αθώα αδέσποτη ψυχή που βρήκε επιτέλους απάγκιο και αγάπη.  Ευχάριστα τα νέα για το αδεσποτάκι του Ρέντη που εντοπίστηκε από φιλόζωο να ζει σε ράγες τρένου, σκελετωμένο και φανερά καταπονημένο.

Η μεγάλη κινητοποίηση ανθρώπων

Μετά από μια τεράστια κινητοποίηση ανθρώπων που προσπαθούσαν να σώσουν τον σκύλο, η Έλενα Δέδε, δικηγόρος και ιδρύτρια της ελληνικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα αδέσποτα ζώα Dogs’ Voice, επικοινώνησε με τον εύρετη και ανακοίνωσε ότι η φιλανθρωπική οργάνωση θα αναλάβει τη φροντίδα του σκύλου.

Μπράβο στο Dogs’ Voice

“Αυτά είναι απίστευτα υπέροχα νέα! Και χαμογελάω σαν ανόητη γιατί η “Dogs’ Voice” έχει αναλάβει πλήρως τη φροντίδα αυτής της κούκλας! Μόλις είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία με την Έλενα Δέδε, στην οποία είμαι πολύ ευγνώμων, και με όλους τους ανθρώπους που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον!” .

Σε τι κατάσταση είχε βρεθεί το σκυλάκι;

Υπενθυμίζεται ότι ο σκύλος αυτός είχε εμφανιστεί πριν από τρεις ημέρες σε άθλια κατάσταση, σκελετωμένος, εμφανώς χτυπημένος και δαγκώνοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Ζούσε και περπατούσε σε ένα τεράστιο ανοιχτό εργαστήριο και όποιος τη ρωτούσε έλεγε: “Είναι το Γέρο Μάτι”. Μας είπε πώς την τάιζαν οι εργάτες.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr