Για να είναι πάντα μαζί της: Γυναίκα έκανε τατουάζ με τις στάχτες του σκύλου της

Μια αφοσιωμένη ιδιοκτήτρια σκύλου ήταν τόσο συντετριμμένη μετά το θάνατο του αγαπημένου της bull terrier που έκανε τατουάζ με τις στάχτες του στο δέρμα της, ώστε να μπορεί να είναι «για πάντα μαζί της». Ο Robyn Moscrop έσωσε το bull terrier το 2019 και το μεγάλωσε σαν δικό του.

Η ξαφνική απώλεια και η απόφαση για το τατουάζ

Η 27χρονη ήταν συντετριμμένη όταν το αγαπημένο της κατοικίδιο πέθανε ξαφνικά και από άγνωστα αίτια σε ηλικία τριών ετών τον περασμένο Ιούλιο. Προς τιμήν του πολύ ιδιαίτερου σκύλου της, ο φίλος της που κάνει τατουάζ απαθανάτισε το αγαπημένο της πορτρέτο με μελάνι ανακατεμένο με τις στάχτες του.

“Όταν ολοκληρώθηκε και το είδα, ήταν πραγματικά συγκινητικό… έκλαψα“, δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε: “Ακούγεται ανόητο, αλλά μερικές φορές, όταν είμαι σε διάφορα μέρη, σκέφτομαι ότι είναι εδώ μαζί μου και τα βλέπει όλα αυτά”.

H Robby έκανε τατουάζ τον σκύλο της, με τις στάχτες του. Λέγεται πως με τις στάχτες αγαπημένων μας προσώπων, μπορούμε να φτιάξουμε ακόμη και ειδικά αντικείμενα, που θα μας τους θυμίζουν για πάντα.

Θα τον θυμάται για πάντα

“Ήταν ένα τρελό σκυλάκι. Εντυπωσίασε τους πάντες γιατί είχε προσωπικότητα”, θυμάται. «Με κρατάει απασχολημένο και θα δω άλλους ανθρώπους να έχουν πραγματικά έξυπνα σκυλιά και να σκέφτονται, ω θεέ μου, γιατί να μην μπορεί ο δικός μου σκύλος να είναι έτσι;»

Η Ρόμπι θα είναι πάντα με τον σκύλο της, μέσα από το όμορφο τατουάζ στο μπράτσο της…  

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr