Γνωρίστε τον Tobby: Ο σκύλος που έσπασε 100 μπαλόνια σε 36,53″ και μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες!

Φιλοζωικά νέα

Εκτός από ταλαντούχους ανθρώπους, είναι γνωστό ότι στο βιβλίο Γκίνες συμπεριλαμβάνονται και ζώα τα οποία έχουν σπάσει ρεκόρ σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Tobby, ένα Γουίπετ από τον Καναδά.

Ο σκύλος που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Ο σκύλος που μπήκε στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες είναι ο Whippet, ένα όμορφο, λεπτό σκυλί που είναι αρκετά σκληραγωγημένο από την φύση του. Είναι όμως και ένας φοβερός σύντροφος και φύλακας για την οικογένεια που εκπαιδεύεται αρκετά εύκολα και ανήκει στις πιο έξυπνες ράτσες σκύλων.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και η ιδιοκτήτρια του Toby, Christie Springs, από το Κάλγκαρι του Καναδά να τον εκπαιδεύσει ώστε να σπάει γρήγορα μπαλόνια με τα δόντια του.

Δείτε το video

Επιπλέον, το ρεκόρ αυτό έλαβε χώρα στο YMCA του Κάλγκαρι όπου ο 9χρονος σκύλος κατάφερε να σπάσει 100 μπαλόνια σε μόλις 36,53 δευτερόλεπτα. Ο προκάτοχος του τίτλου αυτού ήταν η Twinkie, ένα τεριέ με Τζακ ράσελ, το οποίο είχε σπάσει τον ίδιο αριθμό μπαλονιών σε 39,08 δευτερόλεπτα το 2016.

Τέλος, η εκπαίδευση του Toby είχε γίνει στην πισίνα της Christie, την οποία την γέμιζε με μπαλόνια και τον καθοδηγούσε με την φωνή της!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top