Υπέροχη ιστορία:Η οικογένεια της είχε χάσει κάθε ελπίδα να την βρεί όταν ξαφνικά ένας διανομέας της Fedex την παρέδωσε σπίτι τους

Φιλοζωικά νέα

Η FedEx Delivery παρέδωσε ένα χαμένο σκυλάκι πίσω στο σπίτι του

Πρόσφατα, ένας κούριερ της FedEx βγήκε από το δρόμο του για να σώσει ένα σκυλάκι και να παραδώσει αυτό το ασυνήθιστο πακέτο βάρους 27 κιλών στην εξώπορτα της οικογένειας Menzies στο Castle Pines του Κολοράντο.

Η ιστορία της Catcher

Οι Menzies έκαναν εργασίες επισκευής στο σπίτι τους ενώ έλειπαν από την πόλη. Όταν ο εργολάβος έφυγε για το μεσημεριανό του γεύμα, ο αέρας άνοιξε ξαφνικά την πόρτα. Η Catcher, το 3χρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ του σπιτιού, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην απρόσμενη ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο μόνη της. Έτσι, το περίεργο σκυλάκι έτρεξε έξω από το σπίτι και πλησίασε τον κεντρικό δρόμο. Ευτυχώς, ένας άγρυπνος διανομέας της FedEx βρήκε την Catcher πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Η Lisa Menzies, ιδιοκτήτρια της Catcher, υποθέτει ότι ο διανομέας είδε το σκυλάκι να περιφέρεται στη γειτονιά. Η Catcher επέστρεψε σπίτι της καθώς η διεύθυνση της αναγραφόταν στο ταμπελάκι στο λουράκι της.

Ευτυχώς για εμάς, η κάμερα της οικογένειας κατέγραψε την ηρωική αυτή στιγμή που το σκυλάκι επιστρέφει σώο στο σπίτι του. Το βίντεο δείχνει τον οδηγό να βγαίνει από το φορτηγό του με το «χνουδωτό πακέτο» και να το παραδίδει με ασφάλεια στο σπίτι των Menzie, κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

H ευγνωμοσύνη της Lisa για τον «Ήρωα του Νοικοκυριού»

Η Lisa είναι ευγνώμων για την πράξη ηρωισμού του διανομέα της FedEx: “Διέκοψε την ροή της μέρας του και το πρόγραμμα παράδοσης πακέτων για να την αγκαλιάσει, να την πάει στο σπίτι μας και να κλείσει την πόρτα πίσω του. Το τέλος αυτής της ιστορίας θα μπορούσε να είναι διαφορετικό”, δήλωσε στο Fox Information.

Αργότερα, η Lisa εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο Twitter και αποκάλεσε τον κούριερ της FedE «Ήρωα του νοικοκυριού» . Ανεξάρτητα από τις προσπάθειές της να τον προσεγγίσει, δεν έχει ανακαλύψει ακόμη την ταυτότητα του οδηγού του οχήματος.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top