Αδέλφια γατάκια σε ξεχωριστά κλουβιά φώναζαν συνεχώς το ένα για το άλλο, είναι χαρούμενα που ξαναενώθηκαν

Ιστορίες Ζώων

Ήταν μια σκηνή που έμοιαζε με ένα θλιβερό θέαμα. Δύο μικρά γατάκια ήταν φυλακισμένα σε ξεχωριστά κλουβιά,δεν είχαν σταματήσει να φωνάζουν το ένα για το άλλο. Ήταν σαν να καλούσαν ο ένας τον άλλον, αναζητώντας τη συντροφιά που είχαν χάσει. Όμως, μετά από μια σειρά από επιτυχημένες προσπάθειες, κατάφερα να τα ξαναενώσω. Τα μικρά γατάκια ήταν τόσο χαρούμενα που επανασυνδεθήκανε και η αντίδρασή τους ήταν αξιολάτρευτη. Ήταν μια υπενθύμιση για το πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε κοντά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ζώα, και πόσο ικανά είμαστε να κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε.
Αυτά τα γλυκά αδέλφια χωρίστηκαν αφού τοποθετήθηκαν σε ένα καταφύγιο, αλλά ήταν αποφασισμένα να επανενωθούν.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα πάλευαν τόσο σκληρά για να μείνουν μαζί…


Μια τυχαία συνάντηση

Όλα ξεκίνησαν μια μοιραία Παρασκευή, όταν η Sarah Richardson, διασώστρια γατών εντατικής θεραπείας για , παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στο τοπικό καταφύγιο.

“Ήμουν στο καταφύγιο και μάζευα μια γέννα γατάκια, όταν ένας από τους εργαζόμενους στο καταφύγιο μου είπε ότι υπήρχε ένα γατάκι τουξέντο που προσπαθούσε συνεχώς να ξεφύγει από το κλουβί του”, είπε η Σάρα.

Η Σάρα είχε ήδη πάρει στο σπίτι 13 γατάκια εκείνη την ημέρα για να τα αποτρέψει από την ευθανασία.


Είπε στο καταφύγιο ότι θα επέστρεφε για το σμόκιν γατάκι αν τα πράγματα χειροτέρευαν.

Το καταφύγιο τηλεφώνησε στη Σάρα την επόμενη μέρα και της είπε ότι το γατάκι είχε χτυπήσει το κεφάλι του τόσο δυνατά στο κλουβί που είχε σπάσει τα μάγουλά του.

“Ήθελε τόσο πολύ να βγει από το κλουβί που χτύπησε τον εαυτό της στην πορεία”, δήλωσε η Σάρα. “Αυτό δεν είναι φυσιολογικό”.


Ευτυχώς, η Σάρα έφτασε στο καταφύγιο 5 λεπτά πριν κλείσουν και έφερε στο σπίτι το μικρό σμόκιν γατάκι, το οποίο αργότερα ονόμασε Σαμπρίνα.

Ωστόσο, η μικρή Σαμπρίνα εξακολουθούσε να κλαίει και να κλαίει όλο το Σαββατοκύριακο, σαν να προσπαθούσε να πει κάτι στη Σάρα…

“Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά”, είπε η Σάρα. “Έτσι κοίταξα ξανά τις φωτογραφίες της στο καταφύγιο και συνειδητοποίησα για ποιο λόγο ήταν τόσο αναστατωμένη”.


Ξετυλίγοντας ένα μυστήριο

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία του καταφυγίου, η Sarah παρατήρησε ένα άλλο γατάκι στο κυνοκομείο δίπλα στη Sabrina.

Αυτό ήταν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ.


“Τηλεφώνησα στο καταφύγιο τη Δευτέρα το πρωί και ρώτησα αν η Σαμπρίνα είχε αδελφάκι”, είπε η Σάρα. “Και βέβαια, το γατάκι στο κυνοκομείο δίπλα της ήταν ο αδελφός της”.

Το καταφύγιο είπε στη Σάρα ότι ο αδελφός της ούρλιαζε και έκλαιγε ακόμα περισσότερο από τότε που έφυγε η αδελφή του.

Είχε μάλιστα προσπαθήσει να ξεσπάσει από το κλουβί του και αιματοκύλισε τη μύτη του στη διαδικασία.


“Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον”, είπε η Σάρα. “Ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να πληγωθούν”. Μόλις οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν, η Σάρα επέστρεψε στο καταφύγιο για τον αδελφό της Σαμπρίνα, τον Σάλεμ.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια άφησε τη Σάρα στα πρόθυρα των δακρύων…


Επιτέλους τα αδέλφια γάτακια επανενώνονται

Η Σάρα έβαλε τον Σάλεμ μπροστά στη Σαμπρίνα και περίμενε τη στιγμή της αλήθειας.

“Αμέσως έτρεξαν ο ένας προς τον άλλον, έτριψαν τα κεφάλια τους και έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον σε μια ζεστή αγκαλιά”, είπε η Σάρα.


Οι κραυγές τους αντικαταστάθηκαν αμέσως από ικανοποιημένα γουργουρίσματα και φιλικά κελαηδίσματα.

Η Σαμπρίνα και ο Σάλεμ ήταν επιτέλους επανενωμένοι – αυτό ήταν που ήθελαν από την αρχή.

“Δεν κλαψούρισαν ποτέ ξανά”, είπε η Σάρα. “Ήταν μια τόσο όμορφη στιγμή που έζησαν”.

Η διάθεσή τους άλλαξε αμέσως- από θλιμμένες και ανήσυχες έγιναν γεμάτες χαρά!


Τώρα μπορούν επιτέλους να επικεντρωθούν στο να είναι ευτυχισμένα γατάκια και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το δίδυμο αδελφών αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο παλεύοντας και πέφτοντας σε όλο το σπίτι.

Μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη παιχνιδιάρικες αταξίες, κουλουριάζονται μαζί στον καναπέ για έναν ωραίο, μακρύ υπνάκο. Παρόλο που η Σάρα ήταν ενθουσιασμένη που έβλεπε τα αδέρφια τόσο ευτυχισμένα, ήξερε ότι υπήρχαν ακόμα κάποιες δύσκολες προκλήσεις μπροστά τους.


Ο δρόμος προς την ανάρρωση

Η Σαμπρίνα και ο Σάλεμ ήταν και οι δύο αφυδατωμένες, υποσιτισμένες και γεμάτες παράσιτα.

“Αρνήθηκαν να φάνε στο καταφύγιο επειδή ήταν τόσο τραυματισμένες”, είπε η Σάρα. “Αυτό που πέρασαν είχε σοβαρό αντίκτυπο στην υγεία τους”.

Και τα δύο έχουν βαθιές πληγές από το βίαιο χτύπημα των προσώπων τους στα μεταλλικά κάγκελα, ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα κλουβιά τους.


Η Σάρα έσπευσε να δώσει στα αδέλφια υγρά και αντιβιοτικά, αλλά συνεχίζει να τα πηγαίνει στον κτηνίατρο για παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

Μια άλλη επίσκεψη στον κτηνίατρο αποκάλυψε ότι η Σαμπρίνα τράβηξε το μπροστινό της πόδι από το να το χώσει μέσα στο κλουβί της.

“Όταν έσπασαν τα πρόσωπά τους, οι πληγές ήταν τόσο βαθιές που ο κτηνίατρος δεν ήξερε αν θα υπήρχε μακροπρόθεσμη βλάβη”, δήλωσε η Σάρα. “Αυτά τα κοψίματα θα αφήσουν σίγουρα σημάδια”. Τα γατάκια είναι τόσο χαρούμενα που είναι μαζί που δεν τα νοιάζει να κάνουν φασαρία για τον πόνο.

Το μόνο που έχει σημασία γι’ αυτά είναι ότι είναι μαζί

Οι προκλήσεις υγείας

Μόλις τα αδέρφια αποκτήσουν βάρος και μυϊκή μάζα, θα φτιαχτούν και θα ελεγχθούν πλήρως, ώστε να μπορέσουν να υιοθετηθούν.

Η Σάρα ήξερε από τη στιγμή που επανένωσε τα αδέλφια ότι θα υιοθετηθούν ως ζευγάρι που είναι δεμένο. “Πάλεψαν σκληρά για να είναι μαζί“, δήλωσε η Σάρα. “Έτσι θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βεβαιωθώ ότι τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι”.

Η υιοθεσία ενός δεμένου ζευγαριού είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά η Σαμπρίνα και ο Σάλεμ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του χρώματος της γούνας τους και των ουλών στο πρόσωπο.

“Είναι αρκετά δύσκολο να υιοθετήσουμε μαύρες γάτες λόγω των στερεοτύπων, αλλά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρούμε ένα σπίτι για δύο γάτες που δεν φαίνονται “τέλειες” σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας”.


Η Σάρα ελπίζει ότι κάποιος ξεχωριστός θα μπορέσει να κοιτάξει πέρα από τις ατέλειές τους και να τις βρει όμορφες ό,τι κι αν συμβαίνει.

Μέχρι τότε, έχει δεσμευτεί να τις φροντίζει όσος χρόνος και αν χρειαστεί.

Βοηθήστε τη Σαμπρίνα και τον Σάλεμ να ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα
Μετά από όλα όσα έχουν περάσει αυτά τα αδέρφια, αξίζουν μια πραγματική οικογένεια για πάντα που θα τα αγαπά και θα τα φροντίζει ως ένα δεμένο ζευγάρι.

Ωστόσο, τα ιατρικά έξοδα της Σαμπρίνα και του Σάλεμ και η μακροχρόνια ανάδοχη φροντίδα αποτελούν οικονομικό δίλημμα για τη Σάρα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top