Αδιανόητο: Εγκαταλείπουν τον γάτο επειδή ήθελε αγκαλιές, βρίσκει νέα οικογένεια που δεν σταμάτα να τον αγκαλιάζει

Ιστορίες Ζώων

Η πράξη της εγκατάλειψης ενός κατοικίδιου ζώου είναι μια αδίκημα κατά της ζωής και της ευημερίας του ζώου. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ένα κατοικίδιο ζώο χωρίς να σκεφτούν την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται. Μια συνηθισμένη αιτία εγκατάλειψης είναι η αδυναμία του κατόχου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ζώου, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για επαφή και αγάπη. Ωστόσο, είναι ευχάριστο να ακούσουμε περιπτώσεις όπου ένα εγκατελειμμένο ζώο βρίσκει μια νέα οικογένεια που εκτιμά και αγαπά το ζώο όπως του αξίζει, και το κάνει μέλος του σπιτιού της με αγάπη και φροντίδα. Αυτές οι ιστορίες μας υπενθυμίζουν τη σημασία της υπευθυνότητας και της αλληλεγγύης μας προς τα ζώα που έχουμε επιλέξει να ζουν μαζί μας.

Η ιστορία του Jacque

Το μόνο που ήθελε ο Jacque ήταν μια ζεστή αγκαλιά για να καθίσει, αλλά τον απέρριψαν επειδή απλά ήταν μια γάτα αγκαλιάς.

Τον απέρριψαν γιατί επιζητούσε την προσοχή τους

Ο Jacque ήταν τριών ετών όταν τον άφησαν. Η προηγούμενη ιδιοκτήτριά του δεν ήθελε πια τον κοκκινόξανθο γάτο επειδή ζητούσε συνεχώς την προσοχή της.

“Το μόνο που ήθελε ήταν μια αγκαλιά για να κάθεται. Δεν ήθελε να τον αγκαλιάζει μαζί της και δεν τον ήθελε πια”, μοιράστηκε η Michigan Cat Rescue.

Μετά από ένα χρόνο, τον απέρριψαν και τον εγκατέλειψαν. Ο κοκκινομάλλης μπερδεύτηκε από την ξαφνική αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά μόλις κατάφερε να κουλουριαστεί σε μια ζεστή αγκαλιά, άρχισε να γουργουρίζει ξανά.

Η διάσωση και η άνευ όρων αγάπη

Όλοι στη διάσωση ήταν αποφασισμένοι να βρουν στο γλυκό γατάκι ένα σπίτι που θα του έδινε άνευ όρων αγάπη.

“Είναι ένας υπέροχος γάτος που χρειαζόταν το σωστό σπίτι και μια δεύτερη ευκαιρία”, δήλωσε η Nancy της Michigan Cat Rescue.

Μοιράστηκαν την ιστορία του στο διδίκτυο, με την ελπίδα να του βρουν ένα τέλειο σπίτι. Σύντομα, εκατοντάδες αιτήσεις για υιοθεσία ήρθαν. Οι άνθρωποι έμειναν άναυδοι από το πώς μια γλυκιά γάτα όπως ο Jacque έγινε “ανεπιθύμητη“.

“Λυπάμαι που έχασε το σπίτι του, αλλά χαίρομαι που έχει μια ευκαιρία σε ένα σπίτι που θα τον αγαπάει για πάντα… με μια αγκαλιά για να χουχουλιάζει”, σχολίασε η Siobhan στο .

“Αν είναι γάτα αγκαλιάς, αυτό είναι που ψάχνω. Θα κάνω αίτηση γι’ αυτόν”, πρόσθεσε η Abby σε σχόλιο.

“Ποιος στο καλό δεν θέλει μια γάτα αγκαλιά; Είναι τόσο όμορφος”, έγραψε η Brandy στη σελίδα.

“Μια τεράστια γάτα που είναι πορτοκαλί και απαιτεί να κάθεται στην αγκαλιά; Ακούγεται σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”, πρόσθεσε η Cathy σε ένα σχόλιο.

Η ανάρτηση έλαβε περισσότερα από 1.200 σχόλια και 2.600 likes. Όλοι υποστήριζαν τον Jacque και ήλπιζαν ότι θα βρει μια οικογένεια που θα τον αγαπήσει, θα τον κακομάθει και θα τον περιποιηθεί με όλες τις αγκαλιές που θα ήθελε ποτέ.

Η νέα οικογένεια για το γάτο που αγαπούσε τις αγκαλιές

Η Liz έπεσε πάνω στην ιστορία του Jacque και κατάλαβε αμέσως ότι θα αποτελούσε μια υπέροχη προσθήκη στην οικογένειά της. Λίγες εβδομάδες αφότου υπέβαλε την αίτησή της, έλαβε τα πιο χαρμόσυνα νέα.

Η ίδια και η οικογένειά της πήγαν στη διάσωση για να γνωρίσουν για πρώτη φορά το γλυκό κοκκινομάλλη αγόρι τους και ήταν απόλυτα ενθουσιασμένοι μαζί του.

Ο Jacque σύρθηκε κατευθείαν στην αγκαλιά του ανθρώπου μπαμπά του, έθαψε το πρόσωπό του στην αγκαλιά του και του κράτησε το χέρι ενώ γουργούριζε σαν τρελός. Ήταν σαν να ήξερε ότι ήταν εκεί για να τον πάρουν στο σπίτι του.

“Ο Jacque είναι αγαπημένος, κακομαθημένος και επιτέλους στο παντοτινό του σπίτι με τη Liz και την οικογένειά της”, δήλωσε η Michigan Cat Rescue.

“Είμαστε τόσο χαρούμενοι γι’ αυτόν”.

Η προσαρμογή

Ο Jacque τακτοποιήθηκε γρήγορα στη νέα του κατοικία, βρέθηκε σε μια ζεστή αγκαλιά και έκανε αυτό που αγαπάει περισσότερο – πολλά χάδια.

Μετά από πολύ καιρό αναμονής, το γλυκό γατάκι βρήκε το αγαπημένο σπίτι που πάντα ήθελε.

“Τα πάει πολύ καλά και τον αγαπάμε τόσο πολύ. Έχει έναν γούνινο αδελφό που είναι λίγο μεγαλύτερος και με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά”, δήλωσε η Liz.

“Τα εγγόνια τον έχουν γνωρίσει και ο εγγονός μου, που θα γίνει σύντομα 3 ετών, κάθεται και τον χαϊδεύει και τον αγκαλιάζει. Τον αποκαλεί Τζο”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top