Αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς: Ιδιοκτήτρια κούρεψε τον σκύλο της και δεν θα πιστέψετε τι ανακάλυψε στο σώμα του

Στο Μπρίσμπεϊν του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, μια ιδιοκτήτρια σκύλου με το όνομα Fran Dickson παρατήρησε κάποιες κηλίδες στο στήθος του σκύλου της, ημίαιμο Schnauzer-Bichon, με το όνομα Murph.

Επειδή το τρίχωμα του Murph ήταν ματ και γεμάτο κόμπους, ο groomer έπρεπε να τον ξυρίσει πολύ κοντά στο δέρμα του. Τότε ήταν που η Dickson ανακάλυψε τα ξεκαρδιστικά σημάδια στο σώμα του κουταβιού της. Απλά δείτε τα παρακάτω.

Ο Murph έχει τον δικό του Murph στο στήθος του! Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό; Η ομοιότητα είναι απίστευτη!

Η ανάρτηση της Dickson έχει πάνω από 1.000 σχόλια.

Η @Sharon σχολιάζει: “Δεν είναι απλά το πιο χαριτωμένο πράγμα;” Η @Ann προσθέτει: “Αυτό είναι απολύτως τέλειο! Ο Murph έχει το δικό του τατουάζ Murph!” Ο @Mike απαντά: “Ω, Θεέ μου, αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω δει ποτέ. Μοιάζει πολύ με το δικό μου Schnauzer επίσης”. @Leann απαντά, “Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει ποτέ!”

Τι δήλωσε η ιδιοκτήτριά του

Στις 26 Σεπτεμβρίου, το Fox News ανέφερε ότι η Dickson δήλωσε στον Jam Press ότι ενώ ο σκύλος της χρειαζόταν ένα καλό κούρεμα και περιποίηση, δεν περίμενε να δει την αυτοπροσωπογραφία του σκύλου της στο σώμα του όταν τον πήρε.

“Ήταν πολύ χνουδωτός και με κόμπους – ο groomer έπρεπε να ξυρίσει πολύ στενά σε όλο του το σώμα”, είπε. Αργότερα εκείνο το βράδυ, όταν η Dickson κάθισε για δείπνο, παρατήρησε τον σκύλο της στο δικό του σκαμνί μπροστά της – με ένα εντυπωσιακό στίγμα στον κορμό του. Η Dickson είπε ότι ξέσπασε σε γέλια όταν είδε το αποτέλεσμα.

Έχουμε ξαναδεί αγελάδα με χαμογελαστή φατσούλα στο τρίχωμά της, αλλά ποτέ σκύλο με τη δική του φωτογραφία στο στήθος του. Ο Murph είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό κουτάβι!

Οι απανταχού θαυμαστές κατοικίδιων ζώων διασκεδάζουν εξίσου με την ομοιότητα του σημαδιού με το σκυλάκι. Η ανάρτηση της γυναίκας στο Facebook γέμισε με αντιδράσεις από τους φίλους της Dickson και αστεία σχόλια.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr