Άνδρας πέφτει μέσα σε συντριβάνι για να βγάλει τον σκύλο του που αρνείται να βγει

Αυτή είναι η Μπέλα – ένα χαρούμενο σκυλί που δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να πλατσουρίζει όπου υπάρχει νερό.

Αυτό που δεν αγαπάει η Μπέλα, προφανώς, είναι να ακούει.

Απλά ρωτήστε τον ιδιοκτήτη της, τον Kane Baker.

Τις προάλλες, ο Μπέικερ και η αδελφή του Τία πήγαν τη Μπέλα βόλτα σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι τους στην Αγγλία. Υποτίθεται ότι θα ήταν απλώς ένας χαλαρός περίπατος, αλλά η Bella είχε σαφώς άλλα σχέδια.

Καθώς περνούσαν από ένα μεγάλο, ρηχό σιντριβάνι στο πάρκο, η Μπέλα ξέφυγε. Το θέαμα του νερού που αναβλύζει ήταν πολύ δελεαστικό για να το προσπεράσει.

“Όπως μπορείτε να δείτε, η Bella περνάει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της”, δήλωσε ο Baker στο The Dodo. “Κάθε φορά που βλέπει νερό στο οποίο μπορεί να παίξει, δεν την σταματάει τίποτα”.

Οι Μπέικερς λάτρευαν να βλέπουν την Μπέλα να διασκεδάζει, φυσικά. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα: Αρνιόταν να φύγει από το σιντριβάνι, ακόμα και όταν είχε περάσει πολύς καιρός και η οικογένειά της ήταν έτοιμη να προχωρήσει.

“Προσπαθήσαμε να την δελεάσουμε προσποιούμενοι ότι πετάμε το αγαπημένο της παιχνίδι. Προσπαθήσαμε επίσης να φωνάξουμε το όνομά της και να προσποιηθούμε ότι απομακρυνόμαστε για να δούμε αν θα μας ακολουθούσε”, δήλωσε η Baker. “Αλλά αυτό δεν λειτούργησε”.

Μη βλέποντας άλλη επιλογή, ο Μπέικερ συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να μπει μέσα για να βγάλει την Μπέλα έξω. Και με αυτό το σκεπτικό, άρχισε να γδύνεται μέχρι το εσώρουχό του.

“Για να είμαι ειλικρινής, ήταν απλώς καθαρή αμηχανία”, δήλωσε ο Μπέικερ.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο ντροπιαστικά, ένας φίλος του Baker έτυχε να περνάει από το σημείο που ετοιμαζόταν να κάνει το βήμα. Έβγαλε το όλο σκηνικό σε βίντεο:

Αν ο Baker φάνηκε μάλλον βιαστικός να μπει στο νερό για να πάρει τη Bella, υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο. Ήξερε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος.

“Έπρεπε να το κάνω αυτό μια φορά στο παρελθόν, όπου συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα”, δήλωσε ο Baker. “Έπρεπε να μπω μέσα πίσω της, καθώς δεν έφευγε. Προσπαθήσαμε να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, αλλά εκείνη το διασκέδαζε πάρα πολύ για να τα παρατήσει”.

“Ήξερε ότι έπρεπε να το ξανακάνει”, δήλωσε η αδελφή του Baker στο The Dodo. “Το βρήκα αστείο, κυρίως επειδή δεν χρειαζόταν να μπω σε αυτό το νερό”.

Ο Μπέικερ αγαπάει την Μπέλα πάρα πολύ, οπότε δεν του κακοφαίνεται για όλα αυτά.

“Στο τέλος της ημέρας, όλοι γέλασαν”, δήλωσε ο Baker. “Νομίζω ότι όλοι το είχαν ανάγκη αυτό, ιδιαίτερα σε τέτοιες εποχές”.

Δεδομένων των επαναλαμβανόμενων περιπετειών της Μπέλα στο σιντριβάνι, ο Μπέικερ δήλωσε ότι μάλλον θα αναβάλει την επίσκεψη στο συγκεκριμένο πάρκο για λίγο καιρό. Αν καταλήξουν ξανά εκεί, ωστόσο, ο Baker έχει ένα σχέδιο.

“Θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον άλλον να πάει να την πάρει”, είπε. “Αλλά θα φέρω μαζί μου μια πετσέτα για παν ενδεχόμενο”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr