Άγγελος εξ ουρανού: Γυναίκα σταματά στον αυτοκινητόδρομο για να σώσει χαμένο σκύλο κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας!

Ιστορίες Ζώων

Η αληθινή αγάπη για τα ζώα μας οδηγεί σε αξιέπαινες πράξεις, ακόμη και σε καταστάσεις κινδύνου. Αυτό απέδειξε μια γυναίκα, η οποία σταμάτησε το αυτοκίνητό της στον αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια μιας έντονης χιονοθύελλας για να σώσει ένα χαμένο σκυλί. Με αποφασιστικότητα και αγάπη για τα ζώα, ανέλαβε την ευθύνη να βρει τον ιδιοκτήτη του σκυλιού και να το επιστρέψει στο σπίτι του ασφαλές και αβλαβές. Αυτή η πράξη καλοσύνης και συμπόνιας είναι αποτέλεσμα της αγάπης για τα ζώα και της δέσμευσής μας να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα στην κοινότητά μας.

Ένας τόσο ευγενικός άγγελος! 

Τορτίγιες χρησιμοποίησε μια στοργική γυναίκα για να βοηθήσει ένα αδέσποτο κουτάβι που περπατούσε στο δρόμο του Τέξας μέσα στο κρύο. Οι άνθρωποι ενώθηκαν για να σώσουν πολλά ζώα που είχαν ανάγκη κατά τη διάρκεια των χειμερινών καταιγίδων που μαίνονταν στο μεγαλύτερο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η σπουδαία πράξη

Η Kristin Salinas είχε βγει για ψώνια για την οικογένειά της. Συνάντησε ένα αδέσποτο σκυλί που ήταν έτοιμο να παγώσει στο δρόμο για το σπίτι. Η Kristin, λάτρης των ζώων, δεν το σκέφτηκε καθόλου και κατέστρωσε ένα σχέδιο για να σώσει ένα λυπημένο κουτάβι που χρειαζόταν βοήθεια.

Ο σκύλος ήταν τρομοκρατημένος

Επειδή το ζώο είναι τρομοκρατημένο, είναι εξαιρετικά προσεκτικό. Ο σκύλος δεν επέτρεπε σε κανέναν να τον πλησιάσει, καθιστώντας δύσκολη τη διάσωση μεγάλου αριθμού από αυτόν. Έτσι, η Kristin χρησιμοποίησε τις τορτίγιες που μόλις είχε αγοράσει από το σούπερ μάρκετ για να τον βάλει στο αυτοκίνητο και να τον σώσει.


Η γυναίκα δημιούργησε ένα μονοπάτι με φέτες τορτίγιας για να ακολουθήσει ο σκύλος μέχρι το αυτοκίνητό της, αλλά ο σκύλος εξακολουθούσε να είναι καχύποπτος απέναντί της. Παρά την πυκνή χιονόπτωση, η Kristin αρνήθηκε να τα παρατήσει- ήθελε να σώσει όσο περισσότερο μπορούσε από αυτόν, γι’ αυτό προσπάθησε να τον δελεάσει με τορτίγιες για πάνω από μισή ώρα.
Αφού περίμενε λίγο, το τρομοκρατημένο λαμπραντόρ πλησίασε το αυτοκίνητο της Kristin και σκαρφάλωσε στο πίσω κάθισμα.
“Τα σκυλιά δεν ξέρουν τι συμβαίνει, οπότε προσπαθούμε να βοηθήσουμε”, δήλωσε η Κριστίν στο Fox San Antonio. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα αφιερώσουν χρόνο για να βοηθήσουν τα ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο”.

Η σπουδαία γυναίκα που έσωσε τον σκύλο από την χιονοθύελλα

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα ότι την βιντεοσκοπούσαν, παρά το γεγονός ότι ο μόνος σημαντικός σκοπός ήταν να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά. Ενημέρωσε επίσης τους τοπικούς δημοσιογράφους ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σώζει σκύλο που έχει ανάγκη, καθώς συχνά βοηθάει εγκαταλελειμμένα ζώα στους δρόμους.
Η γυναίκα πήρε το κουτάβι στο σπίτι της και έκανε ό,τι μπορούσε για να το κρατήσει ζεστό, ώστε να έχει έναν καλό ύπνο.
Σκοπεύει να προσπαθήσει να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες του σκύλου την επόμενη μέρα και αν δεν τα καταφέρει, θα αναζητήσει σπίτι για το σκυλί με τη βοήθεια ενός Κέντρου Βοήθειας Ζώων. Η Kristin μοιράστηκε μια φωτογραφία του διασωθέντος κουταβιού στη σελίδα San Antonio, Texas – Lost Dogs, Cats & Pets στο Facebook.
Στόχος είναι ο σκύλος να επανενωθεί με την οικογένειά του, αν έχει, αλλά αν αυτό δεν συμβεί για κάποιο λόγο, θα υιοθετηθεί από μια οικογένεια που θα τον φροντίζει.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top