Απίστευτη μεταμόρφωση: Γατάκι άρχισε να είναι και πάλι ο εαυτός του λίγο μετά την έξοδό του από το καταφύγιο.

Όταν το μικρό γατάκι μπήκε στο καταφύγιο, δεν ήταν πλέον το παιχνιδιάρικο και ενεργητικό. Είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχε χάσει τη μαμά του και είχε βρεθεί μόνος στον δρόμο. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό στο καταφύγιο υιοθετήθηκε και άρχισε να επανακτά την εμπιστοσύνη του και την αυτοπεποίθησή του.  Και τότε, συνέβη κάτι που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Έγινε φίλος με την άλλη γάτα που ζούσε στο σπίτι, το μικρό γατάκι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και ένα φιλαράκι για να το θαυμάζει.

Η ιστορία του

Η Little επικοινώνησε για ένα ορφανό γατάκι που είχε μεταφερθεί σε ένα καταφύγιο της πόλης. Ήταν μόλις έξι εβδομάδων και περπατούσε με ασταθές βάδισμα λόγω μιας συγγενούς πάθησης γνωστής ως παρεγκεφαλιδική υποπλασία.

Η νέα αιώνια οικογένεια

Παρά το γεγονός ότι ήταν ασταθές στα πόδια του, το γατάκι ήταν υγιές και δεν ένιωθε καμία δυσφορία. Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο σπίτι για να το βοηθήσει να ευδοκιμήσει, και ο οποίος είναι εθελοντής στη διάσωση, ανέλαβε να βοηθήσει.

Όταν έφτασε στο καταφύγιο για να παραλάβει το γατάκι, συνάντησε μια μίνι εκδοχή της δικής της γάτας, τη Laser.

Η Ashley πληροφορήθηκε ότι το γατάκι δεν μπορούσε να φάει μόνο του και έπρεπε να το ταΐζουν με σύριγγα. Λίγο αφότου εγκαταστάθηκε στο άνετο νέο του μέρος, έδειξε αδηφάγο για πατέ και βούτηξε με το κεφάλι για να το φάει.

“Παίρνει στερεές τροφές από το στόμα, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια με τα υγρά μέσω σύριγγας”, μοιράστηκε η Ashley. “Είναι πολύ ασταθής, αλλά ούτε το καταλαβαίνει, ούτε τον νοιάζει“.

Το γατάκι, ο Figaro, άρχισε να παίζει αφού πήρε ένα πλούσιο γεύμα. Έκανε μερικές τούμπες καθώς εξερευνούσε το χώρο του, αλλά σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε.

“Η κατάστασή του δεν τον ενοχλεί καθόλου. Του αρέσει να παίζει”.

Η μόνιμη γάτα της Ashley, η Laser, άκουσε τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο της ανάδοχης οικογένειας και ήταν πολύ περίεργη. Όταν ήταν έτοιμοι να συναντηθούν, η Λέιζερ καλωσόρισε τον νεαρό με μερικά χτυπήματα από τη μύτη.

Το γατάκι ήταν ενθουσιασμένο που είχε έναν νέο φίλο για να παίξει μαζί του και ανυπομονούσε να τρέξει μαζί του

Ενώ ο Λέιζερ προσπαθούσε ακόμα να καταλάβει πώς να παίζει με ένα μικροσκοπικό γατάκι του αναστήματός του, δεν τον πείραζε να του πλένει το πρόσωπο και να το κάνει μπάνιο, όποτε η Άσλεϊ έφερνε το γατάκι κοντά του.

Ο Figaro λατρεύει την προσοχή και τη στοργή του Laser και λιώνει μέσα του.

Μια νέα φιλία ξεκινά

“Παίζει όλη μέρα, γουργουρίζει και αγκαλιάζεται όταν τον παίρνουν στα χέρια τους. Ο Λέιζερ έχει αρχίσει να παλεύει μαζί του”.

Το ατίθασο γατάκι είναι πάντα εν κινήσει, ορμάει σε παιχνίδια, εξερευνά κάθε γωνιά και γωνιά και ακονίζει τις γατίστικες ικανότητές του. Κρατάει τον φίλο του Laser σε εγρήγορση και παίζει μέχρι να κουραστεί.

Η Λέιζερ συχνά απλώνει το χέρι της για να καθοδηγήσει το γατάκι, καθώς αυτό τριγυρνάει σαν άγριο παιδί. “Είναι τόσο χαριτωμένα που παίζουν μαζί. Ο Λέιζερμποϊ είναι απλά ο πιο ευγενικός γάτος που υπήρξε ποτέ”.

Ο Figaro είναι μια δέσμη αχαλίνωτης ενέργειας. Θαυμάζει τον ανάδοχο αδελφό του και απολαμβάνει την παρέα του.

Το γατάκι δεν έχει ποτέ μια βαρετή στιγμή και διασκεδάζει τους πάντες με τα πολλά καμώματά του. Με καθημερινό παιχνίδι και πολλές δραστηριότητες, οι κινητικές του δεξιότητες έχουν επίσης βελτιωθεί.

“Κυκλοφορεί τόσο καλά και όλες οι γάτες παίζουν πλέον μαζί του”.

Όσο ατίθασος κι αν είναι, ο Figaro γίνεται χυλός μόλις τον αγκαλιάσουν.

Το γλυκό ταλαντευόμενο αγόρι ευδοκιμεί στο ανάδοχο σπίτι του με τον ολόιδιο φίλο του, ο οποίος του δείχνει τα κατατόπια και του μαθαίνει πώς να κάνει γάτες.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr