Αστυνομικός ήρωας: Αστυνομικός βγάζει κουτάβι από ποτάμι που κινδύνευε με βέβαιο πνιγμό, Τι συνέβη

Αυτή είναι η αστυνομία για κάθε πολίτη, για κάθε αθώα ψυχή που έχει ανάγκη από αυτοθυσιαστική βοήθεια. Ένας αστυνομικός δεν δίστασε ούτε στιγμή να πηδήξει στο παγωμένο νερό για να σώσει ένα κουτάβι που είχε παρασυρθεί από το νερό και ήταν έτοιμο να πνιγεί.

Ένας αστυνομικός ήρωας

Ένα τεράστιο μπράβο πρέπει να ειπωθεί στον αξιωματικό των Carabineros de Chile , της αστυνομίας αυτής της χώρας της Νότιας Αμερικής, που μπήκε σε ένα ποτάμι για να σώσει ένα σκυλί που παρασύρθηκε από το ρεύμα .

αστυνομικός και κουτάβι

Τι συνέβη: Το κουτάβι διασώθηκε από τον αστυνομικό

Αυτό συνέβη στην πρωτεύουσα , το Σαντιάγο , και συγκεκριμένα στον δήμο Λα Ρέινα , όπου έφτασαν οι ένστολοι για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ευτυχώς όλα έγιναν προς το καλύτερο .

Ήταν ο πρώτος λοχίας Carlos Rojas Guzmán που κατέβηκε στα παγωμένα νερά του καναλιού του San Carlos , στον τομέα Echeñique και Tobalaba , για να πάρει το σκυλί στην αγκαλιά του και να το επιστρέψει στην στεριά .

Η εξομολόγηση του αστυνομικού

«Είμαι στην αστυνομία για 25 χρόνια και έπρεπε να συμμετάσχω σε αρκετές διασώσεις , αλλά είναι η πρώτη φορά που έσωσα ένα κουτάβι . Δεν δίστασα να πηδήξω στο κανάλι κι έτσι έδεσα ένα σκοινί στη μέση μου και πλησίασα. Φάνηκε ότι ήταν υποθερμικός , αφού είναι νερό που έρχεται από τα βουνά και είναι πολύ κρύο», δήλωσε ο Rojas Guzmán, σύμφωνα με το Mega .

Το κουτάβι, αφού βγήκε από το κρύο νερό και σε καλή κατάσταση , επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του αφού οι γείτονες ανέφεραν ότι δεν ήταν άστεγο κουτάβι, αλλά ανήκε σε μέλος αυτής της κοινότητας .

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr