Άτακτος σκύλος πιάστηκε στα πράσα να κλέβει φαγητό και η αντίδρασή του κάνει το γύρο του διαδικτύου

by Μυρσίνη Καραμαούνα
ένοχο πιτμπουλ

Όταν ο σκύλος σας πεινάει, δεν μπορεί να περιμένει όλη την ημέρα αν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του! Έτσι, όταν αυτό το χαριτωμένο πιτμπουλ ένιωσε πεινασμένο, πήγε στην κουζίνα και έφαγε μια φρατζόλα ψωμί, καρυκεύματα και λίγο ποπ κορν!

Έτσι, όταν την έπιασε ο ιδιοκτήτης της, έκανε την πιο γλυκιά, ένοχη φατσούλα! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ιδιοκτήτης της θα τη συγχωρέσει άμεσα! Πόσο χαριτωμένο! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Συμπεριφορά σκύλου: Πώς να κάνετε το σκύλο σας να σταματήσει να κλέβει τροφή από τους πάγκους και τα τραπέζια;

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου μπήκε στην κουζίνα και βρήκε το Πιτμπουλ του στον πάγκο να έχει πάρει ποπ κορν, καρυκεύματα και μια φρατζόλα ψωμί για σνακ! Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και το Pittie κάνει την πιο γλυκιά, ένοχη φάτσα ενώ τον μαλώνουν. Νομίζω ότι θα συγχωρεθεί σε χρόνο μηδέν!

Ο Saban είναι επίσης άτακτος σκύλος. Δείτε τι συμβαίνει όταν η μαμά του τον ρωτάει πού είναι το σάντουιτς της.

Η κλοπή φαγητού από τον πάγκο της κουζίνας, που ονομάζεται επίσης counter-surfing, είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες σκύλων. Οι μεγάλες ράτσες σκύλων μπορεί να τοποθετήσουν τη μουσούδα ή τις μπροστινές τους πατούσες στον πάγκο για ένα απαγορευμένο σνακ, αλλά κάθε σκύλος μπορεί να ενδώσει. Ορισμένα σκυλιά μικρών φυλών μπορούν ακόμη και να πηδήξουν από το πάτωμα κατευθείαν στον πάγκο! Μπορεί να ενισχύετε αυτή την ενοχλητική (και επικίνδυνη) συμπεριφορά κατά λάθος, αν αφήνετε φαγητό ή ψίχουλα στον πάγκο και ξεχνάτε ότι τα σκυλιά τους μπορούν να τα φτάσουν. Μπορείτε όμως να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας να σταματήσει να ανεβαίνει  στον πάγκο. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσετε το counter-surfing είναι να το αποτρέψετε να συμβεί εξαρχής. Αν ο σκύλος σας δεν βρίσκει ποτέ φαγητό στον πάγκο, δεν θα τον θεωρήσει ποτέ ως πηγή τροφής και δεν θα μπει στον κόπο να ψάξει εκεί.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr