Μπράβο ήρωα: Αγρότης έσωσε 4 ορφανά “γατάκια” και ανακάλυψε ότι δεν είναι συνηθισμένες γάτες

Ιστορίες Ζώων

Όταν ο αγρότης βρήκε τα τέσσερα μικρά “γατάκια” στον αχυρώνα του, δεν είχε ιδέα για το τι ακριβώς είχε βρει. Αν και η αρχική του σκέψη ήταν ότι είχε βρει τέσσερεις αδέσποτες γάτες, σύντομα ανακάλυψε ότι δεν ήταν κανονικές γάτες. Παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα σε μέγεθος, η κάθε μία είχε μακριά αδιάβροχα τρίχωμα και εξωτικά χρώματα. Παρόλο που ήταν ένα άγνωστο είδος γατών, ο αγρότης αποφάσισε να τα φροντίσει και να τα αναθρέψει με αγάπη και φροντίδα.

Ένας αγρότης βρήκε τέσσερα μικροσκοπικά ορφανά γατάκια στον αχυρώνα του, αλλά μόνο για να διαπιστώσει ότι δεν ήταν συνηθισμένες γάτες του σπιτιού…

Ένας αγρότης από τη Ρωσία εντόπισε μια γέννα από ορφανά γατάκια που χρειάζονταν απεγνωσμένα βοήθεια. Η μητέρα τους ήταν άφαντη και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο αγρότης δεν μπορούσε να αφήσει τα γατάκια να τα βγάζουν μόνα τους, οπότε τα πήρε σε ασφαλές μέρος και κάλεσε βοήθεια.

Τα μικρά γατάκια, των οποίων τα μάτια ήταν ακόμα κλειστά, δεν έμοιαζαν με καμία άλλη γάτα που είχε δει ποτέ ο αγρότης. Επικοινώνησε με το και οι διασώστες των ζώων γρήγορα παρατήρησαν ότι τα γατάκια δεν ήταν καμία οικόσιτη γάτα.

Ορφανά γατάκια: Τα γατάκια ήταν ένα σπάνιο άγριο αιλουροειδές

Αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστά ως γάτες Palla ή Manuls, μια μικρή άγρια γάτα που κατάγεται από την Κεντρική Ασία. Η γάτα Palla είναι ένα πολύ σπάνιο άγριο αιλουροειδές που μπορεί να φτάσει σε μήκος περίπου 60 εκατοστά και να ζυγίζει περίπου έξι κιλά.

Γνωρίζοντας ότι τα γατάκια χρειάζονταν τη φροντίδα μιας μητέρας, οι εργαζόμενοι στη φροντίδα των ζώων ήλπιζαν ότι οι δύο οικόσιτες γάτες τους στη διάσωση θα μπορούσαν να τα δεχτούν και να βοηθήσουν στη φροντίδα των μωρών.

Αμέσως, οι δύο στοργικές γάτες του σπιτιού τα δέχτηκαν και έγιναν οι παρένθετες μαμάδες τους

Το σχέδιο φροντίδας και απελευθέρωσης

Το σχέδιο ήταν να φροντίσουν τα μωρά και να τα αποκαταστήσουν μέχρι να είναι έτοιμα να απελευθερωθούν ξανά στη φύση.

Αυτά τα πανέμορφα πλάσματα έχουν περίπου το μέγεθος μιας οικόσιτης γάτας με .

Είναι μερικές από τις πιο εκφραστικές άγριες γάτες στο αιλουροειδές βασίλειο. Όταν ήρθε η ώρα, οι εργαζόμενοι στη φροντίδα των ζώων πήραν τις διασωθείσες γάτες του Palla πίσω στο φυσικό τους περιβάλλον – όπου ανήκουν – και τις αποχαιρέτησαν. Οι τέσσερις πανέμορφες άγριες γάτες έχουν προσαρμοστεί με επιτυχία στη ζωή στη φύση και ευημερούν.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top