Δεν είχε ελπίδες: Αβοήθητος, βαριά άρρωστος σκύλος εκλιπαρεί για ζωή με έκφραση πόνου

Ιστορίες Ζώων

Η αγάπη μας για τα κατοικίδια μας μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε σαν να είναι μέλη της οικογένειάς μας. Όταν ένα αγαπημένο μας κατοικίδιο αρρωσταίνει, η ανησυχία και η θλίψη μας είναι ανείπωτες. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η ασθένεια είναι τόσο σοβαρή που η ίδια η ζωή του κατοικίδιου βρίσκεται σε κίνδυνο. Ένας βαριά άρρωστος σκύλος εκλιπαρεί για ζωή με έκφραση πόνου, και η καρδιά μας συντρίβεται καθώς βλέπουμε το αγαπημένο μας κατοικίδιο να υποφέρει. Αυτές οι στιγμές μας υπενθυμίζουν την ευθύνη που έχουμε απέναντι στα κατοικίδια μας και τη σημασία της προσοχής και φροντίδας που πρέπει να τους παρέχουμε.

Ένας αβοήθητος σκύλος με φουσκωμένο ρύγχος εκλιπαρεί για ζωή με την έκφραση του πόνου του

Η ιστορία αφορά σκυλάκι κορίτσι για το οποίο έχει ξεκινήσει ένα ολόκληρο κύμα αλληλεγγύης με μοναδικό σκοπό να σωθεί η ζωή του.

Το εν λόγω σκυλάκι είναι ένα από τα πολλά ζώα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα της οργάνωσης Causes for Animals στη Σιγκαπούρη, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που βοηθά τα απροστάτευτα ζώα.

Η Mandai ήρθε αρχικά στην οργάνωση ως μία από τις ωφελούμενες ενός προγράμματος που εξασφαλίζει τη στείρωση των σκύλων του δρόμου.

Τα ζώα δεν διασώζονται στην πραγματικότητα, αλλά στειρώνονται δωρεάν και επωφελούνται από τροφή και ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας οδήγησε την οργάνωση να κάνει κάτι άλλο γι’ αυτήν.

Άρρωστος σκύλος: Η ζωή του κινδύνευε

Η Mandai εμφανίστηκε με ένα μικρό εξόγκωμα στο ρύγχος της που έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά ώστε να μην μπορεί να φάει ή να πιει κανονικά. Τέτοιες απλές πράξεις είναι πραγματικά δύσκολο να τις εκτελέσει και η ζωή της θα μπορούσε να κινδυνεύσει.

Δεδομένης της πολυπλοκότητας του θέματος, η οργάνωση αιχμαλώτισε την Mandai Mama και την μετέφερε στην κτηνιατρική κλινική Animal World, από εκεί την υπέβαλαν σε διάφορες μελέτες που έριξαν φως στην περίπτωσή της.

Μετά τη διάσωσή της, η οργάνωση Causes for Animals ξεκίνησε ένα αίτημα βοήθειας μέσω του Facebook της, με το οποίο προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για την πιθανή επέμβαση της

Δυστυχώς, σε μια ανάρτηση στις 16 Απριλίου, αναφέρθηκε αυτό που φοβόντουσαν, ο όγκος είναι κακοήθης και μη χειρουργήσιμος.

“Η αξονική τομογραφία της Mandai Mama αποκάλυψε ότι ο όγκος είναι μη χειρουργήσιμος και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί. Θα χρειαστεί μόνο παρηγορητική φροντίδα προς το παρόν”, σημείωσαν

Ο σκύλος βρίσκεται τώρα υπό τη φροντίδα του καταφυγίου για συνταξιούχους σκύλους που ονομάζεται Gentle Paws και συνεχίζει να χρειάζεται τη συνεργασία όλων.

Η τύχη του είναι αβέβαιη

Η τύχη της Mandai είναι αβέβαιη, αλλά κανείς δεν θέλει να πετάξει λευκή πετσέτα στον αγώνα για τη ζωή της και χρειάζονται τη συνεργασία μας για να συνεχίσουν να πολεμούν τον καρκίνο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top