Έχουν και αυτά ψυχή: Αχώριστα γατάκια αδερφάκια σώζονται και γίνονται ο πιο γλυκός μπελάς

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία των γατιών που σωζονται από ανάδοχη οικογένεια είναι μια από τις πιο συγκινητικές και ελπιδοφόρες ιστορίες που μπορούμε να ακούσουμε. Όταν μια αδέσποτη γάτα γεννά τα γατάκια της στον δρόμο ή σε άλλο επικίνδυνο περιβάλλον, το μέλλον τους φαίνεται αβέβαιο. Ωστόσο, υπάρχουν ανθρωποι που δείχνουν απεριόριστη αγάπη και φροντίδα για αυτά τα αδέσποτα γατάκια και τα σώζουν από την αβέβαιη μοίρα τους. Η ανάδοχη οικογένεια είναι ένας από τους τρόπους που οι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα αδέσποτα γατάκια να βρουν ένα σπίτι, μια οικογένεια και την αγάπη που χρειάζονται. Ας δούμε λοιπόν πώς η ανάδοχη οικογένεια μπορεί να αλλάξει τη ζωή των γατιών που θα έμπαιναν διαφορετικά στον δρόμο της αβεβαιότητας.

Αυτά τα γατάκια “Cookie and Milk” κατακτούνε τις καρδιές των ανθρώπων και μεταμορφώνονται σε υπέροχες γλυκές προσωπικότητες, αφού μια οικογένεια ανέλαβε να τα φιλοξενήσει.

Τα μικρά γατάκια και η προσπάθειες για ανάδοχο σπίτι

Μια γέννα γατάκια έφτασε σε ένα καταφύγιο ζώων στην κομητεία Γουόρεν της Βιρτζίνια, έχοντας ανάγκη από ανάδοχη φροντίδα. Η Animal Welfare League of Arlington προσέφερε τη βοήθειά της και κανόνισε ένα ανάδοχο σπίτι για αυτά.

Είχαν ανάγκη από περιποίηση

Ένας εθελοντής της διάσωσης, ανέλαβε να βοηθήσει. Όταν παρέλαβε τα γατάκια, παρατήρησε ότι ήταν γεμάτα ψύλλους και χρειάζονταν απεγνωσμένα μπάνιο. “Έπρεπε να κάνουν δύο μπάνια για ψύλλους και να τα χτενίζω συνεχώς την πρώτη εβδομάδα για να διασφαλίσω ότι θα απομακρύνω με ασφάλεια κάθε ψύλλο από αυτά”, μοιράστηκε η Penny.

Τα γατάκια ήταν αμέσως μια αγκαλιά και έλκονταν το ένα προς το άλλο για να σχηματίσουν μια λιμνούλα αγκαλιάς.

Αφού καθαρίστηκαν και γέμισαν τις κοιλιές τους, κουλουριάστηκαν σε ένα σωρό γουργουρητά και αποκοιμήθηκαν βαθιά.

Τις επόμενες εβδομάδες, το πορτοκαλί γατάκι και τα τέσσερα αδέρφια του επιβίωσαν και μεγαλούργησαν χάρη στην ολοήμερη φροντίδα της αφοσιωμένης ανάδοχης οικογένειάς τους.

Τα ονόματά τους και οι πρώτες μέρες

Πήραν το όνομά τους με θέμα “Cookie and Milk”, και το μοναδικό πορτοκαλί γατάκι, το Shortbread, έγινε το πιο φλύαρο από όλα.

Η Shortbread και τα αδέρφια της, η Oatly, η Silk, η Almond Breeze και η Elmhurst, αγκαλιάζονταν και τύλιγαν τα χέρια και τα πόδια τους η μία γύρω από την άλλη όταν κοιμόντουσαν.

Μόλις κατάλαβαν τα πόδια τους και πώς να παλεύουν, γινόταν ατελείωτη τούμπα και γδούπο στο δωμάτιο της ανάδοχης οικογένειας.

Μόλις τα γατάκια κατέκτησαν την τέχνη του τρεξίματος, άρχισαν “να χοροπηδάνε στο δωμάτιο και να κυνηγούν το ένα το άλλο”, είπε η Penny στο Love Meow.

Όταν τους δόθηκε η δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθερα στο σπίτι, προτιμούσαν να μένουν κοντά στο δωμάτιό τους και να αγκαλιάζονται στις άνετες κουβέρτες τους. Γίνονταν όλο και πιο θαρραλέα καθώς κατέβαιναν λίγο πιο κάτω από τις σκάλες.

Τα γατάκια έχουν εξελιχθεί σε μεγάλες προσωπικότητες με έφεση στις αγκαλιές.

Δύο αξιαγάπητες προσωπικότητες

“Ο Oatly λατρεύει να εξερευνά και να βρίσκει νέα παιχνίδια, αλλά αυτό που λατρεύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να παίρνει από κοντά τις αγκαλιές του. Αν μπορούσε, θα χουφτωνόταν μέσα στο πρόσωπό μου”, μοιράστηκε η Penny.

“Η Almond Breeze είναι από τις πιο γενναίες μέχρι στιγμής, μαζί με την αδελφή της Shortbread. Παίρνει πολλές αγκαλιές στον καναπέ όταν νυστάζει”.

Η Shortbread είναι η πρώτη που μπαίνει στην κουζίνα όταν η Penny είναι κοντά. Απολαμβάνει να μοιράζεται τις πολλές ιστορίες της με τα ευγενικά νιαουρίσματα της, ενώ επιβλέπει τους ανθρώπους της.

Η Silk λατρεύει τα αδέρφια της και τα περιτριγυρίζει με όλες τις αγκαλιές του κόσμου.

“Η Silk μπορεί να είναι λίγο δειλή όταν είναι μόνη της σε έναν χώρο ή όταν την πλησιάζουν οι μεγαλύτερες γάτες. Ωστόσο, στη ζώνη άνεσής της, είναι ατίθαση, παιχνιδιάρα και όσο πιο γλυκιά γίνεται”, πρόσθεσε η Penny.

“Ο Elmhurst δεν τολμάει να κατέβει κάτω τόσο πολύ όσο κάποια από τα αδέρφια του, αλλά εξακολουθεί να αγαπά να εξερευνά και να παίζει. Είναι ένα φωνητικό μωρό που λατρεύει να κλαψουρίζει και είναι απλά αξιολάτρευτο”.

Ο Colman, ο γάτος που κατοικεί εδώ, αποφάσισε να κάνει μια επίσκεψη και να αράξει με τα γατάκια όταν παρατήρησε ένα νέο γατόδεντρο στο δωμάτιο.

Δεν τον πείραξε να δείξει στα μικρά τα κατατόπια και να τους προσφέρει μερικές αγκαλιές, καθώς ήταν κάποτε στη θέση τους και βρήκε την ευτυχία του με την ανάδοχη οικογένειά του.

Τα γατάκια έχουν μεγαλώσει με άλματα και είναι έτοιμα για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Τη Δευτέρα, θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι και θα πάνε στα παντοτινά τους σπίτια για τις διακοπές.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top