Έγινε viral: Ενώ δούλευε στο τζιπ του, ένας άντρας ανακάλυψε μια υπέροχη γάτα στο γκαράζ του

Ιστορίες Ζώων

Ενώ δούλευε στο τζιπ του, ένας άντρας ανακάλυψε μια υπέροχη γάτα στο γκαράζ του. Όταν ο φωτογράφος Steve Hamel έφτιαχνε το τζιπ του στο γκαράζ του, δεν είχε ιδέα ότι θα ήταν η αρχή ενός εκπληκτικού ταξιδιού. Ο Steve είδε ένα γλυκό, κοινωνικό γατάκι στο γκαράζ του και επειδή δεν είχε γάτες, πίστεψε ότι είχε χαθεί και βρήκε καταφύγιο.

Στο γκαράζ του Steve

Ο Steve είδε ότι η κοκκινομάλλα γάτα είχε έρθει μαζί του στο γκαράζ, ενώ εξέταζε το αυτοκίνητο. Η γάτα ανέβηκε στο τζιπ με ευκολία, σαν να ήξερε ακριβώς τι έκανε, και φαινόταν να θέλει να μοιραστεί την πλήρη γατίσια εμπειρία της.

Ο Στιβ εξήγησε:

Προσπαθώ απλώς να επισκευάσω το όχημά μου. Δεν είμαι καν ιδιοκτήτης μιας γάτας.

Στο γκαράζ του, ένας άνδρας ανακαλύπτει μια ωραία γάτα.

Ο Steve ερωτεύτηκε αμέσως την πορτοκαλί γάτα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ιδέα από πού προήλθε. Φυσικά, η έξυπνη γατούλα φρόντισε να τραβήξει την προσοχή του σκαρφαλώνοντας στους ώμους του και αγκαλιάζοντας τον απαλά. Κάθισε στους ώμους του, έτοιμο να πάει μια βόλτα και να δει τα αξιοθέατα σαν να ήταν ο Steve το βασιλικό του άρμα.

Μια άγνωστη γάτα στο γκαράζ

Μετά την επιθεώρηση του χώρου ανέβηκε σε ένα γερανό και εξέτασε προσεκτικά το τζιπ. Όλα αυτά έπιασαν τον Στιβ από πίσω, αφού βεβαιώθηκε ότι όλα ήταν εντάξει και σταμάτησε σε μια εργαλειοθήκη για να τη διεκδικήσει ως το νέο του κρεβάτι.

Έλεγξαν τη γατούλα, αλλά δεν ανακάλυψαν κανένα κολάρο ή συσκευή που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στην οικογένειά της, οπότε προχώρησαν στο να ρωτήσουν τους γείτονές τους αν γνώριζαν ποια ήταν.


Ο Στιβ πρόσθεσε: “Ο Στιβ δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, Θα κρατήσουμε τη γάτα αν δεν τα καταφέρουμε. Είναι μια υπέροχη αγάπη.’

Η γάτα πήρε το όνομα Sally από τη μικρή κόρη του άνδρα και όλη η οικογένεια την ερωτεύτηκε. Αγόρασαν βιαστικά κάποια υλικά καθώς και μια μικρή πινακίδα με όνομα.

Το νέο σπίτι της Sally

Ο Στιβ πρόσθεσε με ενθουσιασμό:

“Η Sally απολαμβάνει να κάθεται στους ώμους μου, και παρά το γεγονός ότι έχει ένα πλήρες σετ νυχιών που το κάνει αυτό μέσα στο σπίτι άβολο, το σακάκι της δουλειάς μου το κάνει μάλλον άνετο”.

Ο Steve μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook, και δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από μια οικογένεια που αναγνώρισε τη γάτα ως το χαμένο κατοικίδιό τους, λίγες μέρες αφότου τη γνώρισαν.

Οι ιδιοκτήτες της την αναζητούσαν

Λίγο καταθλιπτικό μας είπε ο Steve:

Εντοπίσαμε τους ιδιοκτήτες. Αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι κατάφεραν επιτέλους να γνωρίσουν το πολυαγαπημένο τους κατοικίδιο. Ζούσαν γύρω από το τετράγωνο και είχαν αρκετές συγκινητικές φωτογραφίες της γάτας να αλληλεπιδρά με την κόρη τους. Ακόμα κι αν ήταν οδυνηρό την ίδια στιγμή, ένιωσα όμορφα που τους έφερα κοντά. Παρά τη θλιμμένη μου καρδιά, είμαι σίγουρη ότι πήραμε τη σωστή απόφαση.

Τα συναισθήματα της οικογένειας είχαν επηρεαστεί από τη συνάντηση και την ενασχόληση με τη γάτα και υπήρχε μια τρύπα στο σπίτι τους, οπότε ο Steve σκέφτηκε να προσθέσει μια νέα γατούλα στην οικογένειά του.

Ο Steve συνέχισε:

“Θέλαμε να υιοθετήσουμε επειδή είχαμε μια τρύπα σε σχήμα γάτας στην καρδιά μας”.

Είχαν επιτέλους ανακαλύψει το τέλειο ταίρι και όλοι ήταν ευτυχισμένοι. Ο Steve εξηγεί:

“Ψάχναμε για μια γάτα Tabby , αλλά μας άρπαξε την καρδιά. Είναι πραγματικά γλυκιά και οι μαύρες γάτες έχουν λιγότερες πιθανότητες να υιοθετηθούν από άλλες γάτες. Αυτή είναι η Sally 2.0, καθώς έχουμε ήδη μια ετικέτα Sally.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top