Ένα παιχνίδι έγινε ο καλύτερος φίλος του: Κακοποιημένο τιγράκι κρατιέται στη ζωή και μεταμορφώνεται

Το Wildcat Sanctuary βρίσκεται πίσω από μια ακόμη διάσωση άγριων ζώων. Πριν από λίγους μήνες, άκουσαν για 2 τίγρεις και 2 λιοντάρια παγιδευμένα σε ένα ιδιωτικό θηριοτροφείο σε πόλη της Αμερικής μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη τους. Η συνέχεια ήταν αναπάντεχα καλή χάρη στην οργάνωση που κατάφερε να σώσει τα ζώα.

Τις καρδίες μας έκλεψε το πιο μικρό τιγράκι. Οι φωτογραφίες του μικρού αυτού κακοποιημένου ζώου κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και προκαλούν χαρά που σώθηκε και φαίνεται ασφαλής.

Ποια είναι η ιστορία διάσωσης;

Η αρχή της ιστορίας διάσωσης

Οι εργάτες έμαθαν ότι οι τίγρεις και τα λιοντάρια εκτρέφονταν πολλές φορές το χρόνο, εκμεταλλεύονταν και πωλούνταν στο Διαδίκτυο με σκοπό το κέρδος. Καθώς μπήκαν για να σώσουν τα ζώα, έπαθαν σοκ όταν βρήκαν ένα νεογέννητο τίγρη που δεν είχε ανοίξει ακόμη τα μάτια του. Η επιβίωση του μικρού διακυβεύτηκε, περισσότερο λόγω των στενοχωρημένων γονιών του.

Το καταφύγιο έσωσε και εντόπισε τα ζώα, αλλά το προσωπικό ήξερε ότι έπρεπε να εργαστούν πολύ σκληρά για να σώσουν το αδύναμο μικρό, το οποίο ονόμασαν Ντας. Τις πρώτες εβδομάδες, ο Ντας συχνά έκλαιγε και ούρλιαζε σαν στενοχωρημένο μωρό.

Αργότερα βρήκε παρηγοριά σε ένα μεγάλο παιχνίδι γεμιστό με τίγρη που σταθεροποίησε τα συναισθήματά του. Σταδιακά, η υγεία του άρχισε να φαίνεται ψηλά καθώς βρήκε δύναμη και ανέπτυξε μια μεγάλη αγάπη για τα ρολά σώματος και το τρίψιμο της κοιλιάς!

Τι απέγινε το μικρό κακοποιημένο τιγράκι που μας έκλεψε την καρδιά;

Είμαστε τόσο περήφανοι που βλέπουμε τη μεταμόρφωση του Dash από τρομαγμένο μικρό σε άγριο μεγάλο αγόρι σε μόλις 11 εβδομάδες! Μοιάζει με μια εντελώς διαφορετική τίγρη! Έχει πολλά να μεγαλώσει ακόμα να κάνει στο ιερό, θέση την οποία οι φροντιστές του θα τον αφήσουν να «διαλέξει τον δικό του δρόμο». Καλή επιτυχία Dash!


Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να βλέπεις και να διαβάζεις τέτοιες ιστορίες διάσωσης κακοποιημένων άγριων ζώων. Το μικρό τιγράκι στάθηκε τυχερό και μπορεί να μεγαλώσει με ασφάλεια σε ένα κατάλληλο περιβάλλον.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr