Ένδειξη ανθρωπιάς: Γυναίκα σώζει αδέσποτο παγωμένο γατάκι και του δίνει μια ονειρεμένη ζωή με αγάπη

Ιστορίες Ζώων

Ένα αδέσποτο γατάκι αναπήδησε από το παγωμένο και εγκαταλελειμμένο σπίτι σε μια νέα ευτυχισμένη ζωή. Κέρδισε τόση δύναμη και ένα πολύ ευτυχισμένο τέλος με νέα οικογένεια.

Η διάσωση από το εγκαταλελειμμένο σπίτι

Πριν από τέσσερις ημέρες, η Meagan από την , μια διάσωση ζώων στη Νέα Υόρκη, ενημερώθηκε για ένα γατάκι που χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια.

Ένας εργάτης σε ένα εργοτάξιο άκουσε ένα γατάκι να κλαίει και βρήκε ένα μικρό γατάκι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ήταν πολύ αδύναμο και κρύο και δεν είχε αρκετή δύναμη για να κρατήσει το κεφάλι του ψηλά. Η Meagan έσπευσε στο σημείο για να την πάρει μόλις είδε το μήνυμα βίντεο από τον εύρετη.

Το γατάκι ήταν ολομόναχο χωρίς μητέρα ή αδέλφια, αλλά έδειξε ισχυρή θέληση να ζήσει. Οι κραυγές της οδήγησαν τους ανθρώπους στο σημείο όπου βρισκόταν.

Δεν δίστασε στιγμή για την απόφασή της

Όταν η Meagan πήρε το γατάκι, το έφερε στο αυτοκίνητό της και το τοποθέτησε σε ένα θερμαντικό μαξιλάρι. Το γατάκι σταμάτησε να κλαίει και άρχισε να χαλαρώνει καθώς η ζεστασιά διαχέονταν στο σώμα του.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής της προς το νοσοκομείο, το γατάκι έγινε άτονο. Η Meagan ανησυχούσε ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε, αλλά ήταν αποφασισμένη να δώσει στη μικρή μια ευκαιρία να παλέψει.

Ο κτηνίατρος έδρασε άμεσα

Όταν έφτασαν στον κτηνίατρο, το ταγάρι ανέπνεε ακόμα και κρατιόταν με όλη του τη δύναμη. Της δόθηκαν αμέσως υγρά για να την βοηθήσουν να ενυδατωθεί, ενώ την κρατούσαν όλη την ώρα ζεστή.

Με υποστηρικτική φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.

“Δεν ήξερα ότι θα ήταν καλά μέχρι που την άφησα στο νοσοκομείο και ζωντάνεψε”, είπε η Meagan στο Love Meow.

Όταν το γατάκι ξύπνησε μετά από έναν μεγάλο υπνάκο, μπόρεσε να σηκώσει το κεφάλι του και να κοιτάξει ακόμη και το περιβάλλον του με νέα δύναμη και περιέργεια. Παρ’ όλες τις πιθανότητες που ήταν εναντίον της, συνέχισε με τόση αποφασιστικότητα.

“Έχουμε ένα θαύμα. Επέστρεψε πραγματικά στη ζωή. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε και είμαστε τόσο χαρούμενοι”.

Το γατάκι, το οποίο ονόμασαν Yankee, επανήλθε με αδηφάγο όρεξη και πολλή ενέργεια. Όταν η Meagan την παρέλαβε χθες από το νοσοκομείο, το ταγάρι δεν δίστασε να της δείξει λίγη χαριτωμενιά.

“Είναι ένα πολύ ζωηρό κοριτσάκι και μπορείς να καταλάβεις ότι ήθελε να ζήσει, πρώτα από όλα φωνάζοντας για βοήθεια στους εργάτες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο οποίο βρέθηκε”, μοιράστηκε η Meagan με το Love Meow.

Ο Yankee ανακάλυψε γρήγορα ότι τα γρατζουνίσματα στο πηγούνι ήταν ωραία. Μετά από μερικά μικροσκοπικά σφυρίγματα, έγινε σαν χυλός και έλιωσε στο χέρι της Meagan καθώς την χάιδευε.

Η νέα ζωή

Η Yankee έχει διανύσει πολύ δρόμο μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες. Τώρα απολαμβάνει να χοροπηδάει μέσα στο σπίτι, να ορμάει στα παιχνίδια και να ελέγχει κάθε γωνιά. “Μας αρέσει να βλέπουμε το γλυκό μωρό Yankee χαρούμενο και υγιές”.

Πολλοί ευγενικοί άνθρωποι έφτασαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια της διάσωσης. Ένας από αυτούς κατέληξε να είναι το τέλειο ταίρι για το κορίτσι.

“Ήταν στα πρόθυρα του θανάτου όταν την βρήκαμε. Τώρα, τα πάει καταπληκτικά και είμαστε ευτυχείς να πούμε ότι βρήκε το παντοτινό της σπίτι”.

Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top