Έρωτας από την πρώτη ματιά: Γυναίκα διασώζει γατάκι, αυτό δεν ξεκολλάει από πάνω της ως ένδειξη ευγνωμοσύνης

Ιστορίες Ζώων

Η διάσωση αυτής γάτας θα σας συγκινήσει. Ακόμα μια γλυκιά ιστορία που αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα και πως υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι. Μια γυναίκα βρίσκει ένα πανέμορφο γατάκι το οποίο δείχνει ότι την λατρεύει από την αρχή και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω της.

Η ιστορία διάσωσης

Η Carla Reilly Moore, δημιουργός του Happy Tails Farm Sanctuary στο Kingston του Οντάριο, ήταν καθ’ οδόν για να σώσει δύο νεοσσούς 3 εβδομάδων που διαφημίζονταν δωρεάν στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα – αλλά κατέληξε να σώσει τρεις ζωές εκείνη την ημέρα.

“Τα πράγματα δεν πάνε συχνά όπως τα είχαμε σχεδιάσει στη διάσωση ζώων”, εξήγησε η Moore

Η Moore ταξίδεψε στο Kingston και πήρε τα δύο νεαρά γατάκια από το ανάδοχο σπίτι τους. Σταμάτησε στην κοντινή κτηνοτροφική μονάδα, στην οποία συχνάζει, με τα δύο κοτόπουλα στο αυτοκίνητό της για να αγοράσει τροφή για όλα τα ζώα που διέσωσε.

“”Έχουν ένα συγκεκριμένο κλουβί σε αυτό το κατάστημα ζωοτροφών που χρησιμοποιούν για να κρατούν τους νεοσσούς και τα παπάκια που συχνά προσφέρουν προς πώληση”, δήλωσε η Moore. “Η σημερινή μέρα ήταν μοναδική”.

Ένα μικρό calico γατάκι κλαψούριζε μέσα στο κλουβί. Ο Moore δήλωσε: “Όταν με εντόπισε, πήγε κατευθείαν στο μπροστινό μέρος του κλουβιού και ήρθε σε οπτική επαφή μαζί μου”.

Η Moore και ο σύζυγός της, από την άλλη πλευρά, έχουν ήδη έξι γάτες στο καταφύγιό τους, για να μην αναφέρουμε τα αγροτικά ζώα που διασώζουν.

Έρωτας από τη πρώτη ματιά

“Δεν σχεδιάζαμε να αποκτήσουμε άλλες”, θυμάται η Moore, “αλλά… δεν μπορούσα να αντισταθώ να την αρπάξω για να της προσφέρω λίγη παρηγοριά”. “Την σήκωσα και αμέσως γαντζώθηκε πάνω μου και με τα τέσσερα πόδια της”.

Η μικρή γάτα χάιδεψε τα μαλλιά του Moore και παρέμεινε εκεί.

“Δεν μπορούσα να την κάνω να την αφήσει να φύγει όταν προσπάθησα να την ξαναβάλω στο κλουβί”, είπε ο Moore. “Έβαλα κάποιον να με βοηθήσει, αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το έργο. Είχε επιλέξει εμένα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές”.

Οι θηλυκές γάτες αχυρώνα στις αγροτικές περιοχές συχνά δεν στειρώνονται, με αποτέλεσμα να γεννιούνται η μία γέννα μετά την άλλη. Εξαιτίας αυτού, πολλοί ιδιοκτήτες δεν θέλουν θηλυκές γάτες, όπως η μικροσκοπική calico, στις φάρμες τους. Ο Moore εξήγησε: “Δεν θέλουν να ασχοληθούν με γατάκια”. “Ειλικρινά δεν ξέρω τι περνούν οι περισσότερες κυρίες, αλλά δεν είναι καλό”.

Δεν μπορούσαν να του βρουν σπίτι

Αυτό το μικρό θηλυκό, από την άλλη πλευρά, ήταν ανένδοτο να βρει ένα αξιοπρεπές σπίτι. Ως αποτέλεσμα, τα έβαλε με τη γυναίκα που ξεκλείδωσε το κλουβί και την παρηγορούσε ενώ έκλαιγε.

Το νέο μέλος της οικογένειας

Η Moore ήταν αρκετά σίγουρη ότι αυτό το μικρό γατάκι ήταν η νεότερη προσθήκη στην οικογένειά της, αλλά έπρεπε ακόμα να πείσει το άλλο της μισό. “Η Moore δήλωσε: “Του έστειλα με email μερικά βίντεο με το σενάριο”. Όταν εκείνος δεν απάντησε αμέσως, αποφάσισε να οδηγήσει στο σπίτι της – με τη γάτα ακόμα δεμένη. “Δεν μπορούσα να την αφήσω εκεί, ακόμη και αν μπορούσα να την τραβήξω μακριά μου”.

Η Moore δεν μπορούσε να κάνει τη γατούλα να την αφήσει για το υπόλοιπο απόγευμα. “Η Moore δήλωσε: “Πήγα στις εργασίες μου στον αχυρώνα με μια γάτα αγκιστρωμένη πάνω μου“. “Κατέληξα να τη φορέσω σε ένα παιδικό φορείο, ώστε να είναι κοντά μου και να νιώθει τις κινήσεις μου, γεγονός που τη βοήθησε να νιώθει λιγότερο φοβισμένη”.

Προφανώς, η οικογένεια σκοπεύει να την κρατήσει. Το γατάκι ονομάζεται Treasure από τον 7χρονο γιο της Moore, αλλά η Moore την αποκαλεί Lola. Η μικρή γάτα που δεν σταματούσε να κλαίει εξελίχθηκε από ένα μη αγαπητό γατάκι φάρμας σε ένα αγαπημένο κατοικίδιο του σπιτιού με δύο ονόματα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top