Γίνεται viral: Η αστυνομία υιοθέτησε τον σκύλο που μια γυναίκα πέταξε σε δοχείο σκουπιδιών: «Θα της δώσω μια καλή ζωή»

Ιστορίες Ζώων

Το μόνο που ήθελε ήταν λίγη αγκαλιά και στοργή το σκυλάκι, που πλησίασε φιλικά μια κυρία στη γειτονιά Villa Luro στο Μπουένος Άιρες (Αργεντινή). Η υιοθεσία ενός σκύλου είναι μια πράξη αγάπης για ένα φτωχό, άγνωστο ζώο που χρειάζεται αγάπη, φροντίδα και προσοχή. Η διαδικασία μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα, αλλά ο απώτερος στόχος είναι να οικοδομηθεί μια μόνιμη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης μεταξύ του σκύλου και του νέου ιδιοκτήτη του.

Μια αποκαρδιωτική πράξη

Μια στοργή που δεν ανταπέδωσε η γυναίκα που απαντώντας τη σήκωσε από το έδαφος και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Η στιγμή καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης .

Αν και υπάρχουν εκστρατείες σε όλο τον κόσμο για την κακοποίηση ζώων, και ακόμη και σε ορισμένες χώρες υπάρχουν πρόστιμα και ποινές φυλάκισης, οι περιπτώσεις κακοποίησης κατοικίδιων συνεχίζουν να εμφανίζονται μέρα με τη μέρα.

Και πρόκειται για περιπτώσεις που συχνά τραβούν την προσοχή λόγω της σκληρότητας και της απανθρωπιάς τους, όπως αυτή που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infobae , μαθεύτηκε η περίπτωση ενός σκύλου που πέταξαν σε δοχείο σκουπιδιών ο ιδιοκτήτης του. Δεν ήταν αρκετό για τη γυναίκα να εγκαταλείψει ένα μικρό ζώο που ήταν ευθύνη της, αλλά το έκανε με πολύ επιθετικό τρόπο.

Η επέμβαση της αστυνομίας

Ένας γείτονας παρατήρησε τι συνέβαινε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. « Το ζώο ήταν σε πολύ επισφαλείς συνθήκες , αλλά χάρη στις ενέργειες των στρατευμάτων μας, τώρα αναρρώνει. Η κακοποίηση ζώων είναι έγκλημα: αναφέρετέ το καλώντας το 911 », ανέφεραν οι αξιωματικοί.

Η υπόθεση σόκαρε τους αστυνομικούς που όταν έφτασαν κατάλαβαν ότι ο σκύλος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Και συγκίνησε τόσο πολύ τον César Fracuelli, έναν από τους ένστολους, που αποφάσισε να την υιοθετήσει και να την πάρει να ζήσει μαζί του.

Μπράβο στους ήρωες

« Στο αστυνομικό τμήμα ήξεραν ότι έψαχνα ένα κουτάβι για να υιοθετήσω και όταν μου είπαν να την προσέχω μέχρι να εμφανιστεί ο νέος ιδιοκτήτης, χάρηκα και τους είπα ότι θα την υιοθετήσω», είπε ο 23χρονος αστυνομικός .

Ο Σέζαρ ήταν τόσο χαρούμενος με την υιοθεσία που της ετοίμασε ακόμη και ένα κρεβάτι πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα ο σκύλος, τον οποίο ονόμασε Έλι.

Αφού πέρασε πολύ άσχημες στιγμές με τον πρώην ιδιοκτήτη της, ο οποίος την κακομεταχειρίστηκε, η Ellie ζει τώρα με τον César και δύο άλλα γατάκια. « Τώρα θα φροντίσω να την εμβολιάσω και να τη στειρώσω, που είναι το πιο σημαντικό », έκλεισε ο αστυνομικός.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top