Γλυκιά πράξη: Μικρό κορίτσι γράφει αξιολάτρευτη λίστα με τους λόγους για τους οποίους το κουτάβι πρέπει να υιοθετηθεί

Ιστορίες Ζώων

Το χαμόγελο που σου χαρίζει ένα σκυλάκι μπορεί να κερδίσει την καρδιά σου, αλλά για ένα μικρό κορίτσι, αυτό το χαμόγελο είναι αρκετό για να γράψει μια αξιολάτρευτη λίστα με τους λόγους για τους οποίους ένα κουτάβι πρέπει να υιοθετηθεί. Από τον πιο απλό λόγο ότι είναι χαριτωμένο, μέχρι το γεγονός ότι μπορεί να σου κρατήσει παρέα και να σε προστατεύσει, η λίστα αυτή αποτελεί μια γλυκιά πράξη από ένα αθώο παιδί που έχει εμπιστοσύνη στην αγάπη και τη φροντίδα που θα προσφέρει η υιοθεσία ενός κουταβιού.

Η πιο γλυκιά πράξης

Ο Reggie, ένας 10χρονος σκύλος, δυσκολεύεται να βρει σπίτι – αλλά ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Elivia έκανε κάτι γλυκό για να τον βοηθήσει.

Τον Ιούλιο, ο Reggie διασώθηκε από ένα τοπικό καταφύγιο και τοποθετήθηκε με την Thea-Marie Parent και την 10χρονη κόρη της Elivia στο Haines City της Φλόριντα. Η Elivia ερωτεύτηκε αμέσως τον Reggie.


“Θα βγει εκεί έξω για ώρες και θα παίξει μαζί του”, δήλωσε η Parent. “Του μαθαίνει κόλπα”.

Ο Parent διευθύνει μια μονάδα φιλοξενίας και ημερήσιας φροντίδας κατοικίδιων ζώων που καλείται από το σπίτι τους, οπότε ο Reggie κοινωνικοποιείται συνεχώς με άλλα σκυλιά – και τα πάει καλά σχεδόν με όλους, είπε ο Parent.


“Οι άνθρωποι ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για να στείλουν τα κουτάβια τους μακριά [σε εκπαίδευση], ώστε να επιστρέψουν ακριβώς σαν αυτόν”, δήλωσε η Parent.

Αλλά κανείς δεν είναι ο Reggie. 


“Κάποιος πρέπει να του δώσει μια ευκαιρία”, δήλωσε ο Parent. “Έχει την ενέργεια να συμβαδίζει ακόμα και με τα νεότερα κουτάβια”.

Για να βοηθήσει τον Reggie, η Elivia έγραψε μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υιοθετηθεί.


“Του αρέσουν τα άλλα σκυλιά (εκτός από τα άθικτα αρσενικά)”, ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψε η Elivia.

“Καταλαβαίνει ότι κάποια σκυλιά είναι στειρωμένα και κάποια όχι”, δήλωσε ο Parent. “Και ακριβώς στην αρχή, ένας από τους μη στειρωμένους αρσενικούς καβάλησε λίγο τον Reggie και δεν του άρεσε καθόλου. Έτσι, όταν έγραφε τη λίστα, ρώτησε: “Γιατί δεν τα πήγαινε καλά με εκείνο το σκυλί;”. Κι εγώ του απάντησα: “Έχει ακόμα τα αρχίδια του””.


Η γονιός εξήγησε ότι ο Reggie είναι μια χαρά με μη στειρωμένα σκυλιά από τότε, και αυτό είναι το μόνο μέρος της λίστας με το οποίο βοήθησε την κόρη της. Η Elivia είναι υπεύθυνη για τα υπόλοιπα.

Η λίστα της συνεχίζεται


“Είναι σούπερ Χρυσός”, έγραψε η ίδια. “Δεν κατουράει σε όλο το πάτωμα. Του αρέσουν οι άντρες, οι γυναίκες και τα παιδιά. Δεν γαυγίζει. Είναι πολύ μαλακός. Είναι πολύ υπάκουος. Περπατάει καλά με το λουρί. Λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο. Είναι απόλυτα κατάλληλος για καλύτερος φίλος”.

Όλα στη λίστα της Elivia είναι αλήθεια.

“Θα ταίριαζε παντού”, είπε ο Parent. “Είναι ο τέλειος σκύλος”.

Ενώ η Elivia θέλει το καλύτερο για τον Reggie, η Parent είπε ότι η Elivia στην πραγματικότητα ελπίζει ότι θα κρατήσουν τον Reggie. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η ιδανική λύση, αφού η υιοθεσία ενός άλλου σκύλου θα εμπόδιζε την ικανότητά τους να συνεχίσουν την αναδοχή.


Αλλά η Parent θέλει ο μελλοντικός υιοθετητής του Reggie να ξέρει ότι είναι πάντα διαθέσιμοι για babysitting.

“Όποιος τον πάρει – αν πάει διακοπές, αυτός [ο Reggie] μπορεί να επιστρέψει εδώ και να μείνει μαζί μας”, δήλωσε ο Parent.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top