Η αγάπη κάνει θαύματα: Ντροπαλό αγόρι με σπάνια ασθένεια υιοθετεί γάτα με την ίδια πάθηση και αλλάζει όλη του τη ζωή

Ιστορίες Ζώων

Η υιοθεσία αδέσποτων ζώων είναι η καλύτερη πράξη καλοσύνης που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος. Η προσφορά και η αγάπη που θα σε συνδέσει με το ζωάκι αποτελεί την αρχή μιας ισχυρής φιλία.

Το να έχουμε κοινά πράγματα με τους άλλους, είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν και δημιουργούνται στενές  φιλίες.  Υπάρχουν και φιλίες που ξεκίνησαν λόγω μιας κοινής ασθένειας ή αναπηρίας. Αν έχετε δει την ταινία “The Fault in Our Stars“, μάλλον καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε.

Σίγουρα κάποιος που είναι διαφορετικός από τους άλλους, μπορεί να απομονώνει, αλλά αυτές οι διαφορές μας βοηθούν να προσελκύσουμε τους φίλους που χρειαζόμαστε περισσότερο. Ακριβώς όπως το επτάχρονο αγόρι από την Οκλαχόμα που ονομάζεται Madden και σήμερα θα διαβάσετε την ιστορία του στο Petkeepers.

Μπορεί η υιοθεσία μιας γάτας να αλλάξει τον κόσμο ενός παιδιού;

Γεννήθηκε με σχιστό χείλος  (λαγώχειλο) και πλήρη ετεροχρωμία ιριδίου, μια κατάσταση όπου τα μάτια έχουν διαφορετικά χρώματα. Η πλήρης ετεροχρωμία του ιριδίου είναι μια σπάνια πάθηση, που επηρεάζει λιγότερο από το 1% του πληθυσμού. Λόγω της κατάστασης του Μάντεν, η προσαρμογή με παιδιά της ηλικίας του ήταν δύσκολη. Το bullying που βίωσε στα νεαρά του χρόνια ήταν αρκετά έντονο.
Μια μέρα, ένας φίλος δημοσίευσε μια εικόνα μιας γάτας διάσωσης σε μια ομάδα υποστήριξης μητέρων με σχισμή. Με μια μόνο ματιά στην εικόνα της γάτας, η μαμά του Madden ήξερε ότι η γάτα προοριζόταν για την οικογένεια της. Ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά η γάτα είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Madden. Ο γάτος, ονόματι Moon, δεν είχε μόνο ένα σχιστό χείλος, είχε επίσης πλήρη ετεροχρωμία ιριδίου.

Η υιοθεσία του Moon γίνεται πράξη

Με την βοήθεια φίλων και αγνώστων βοήθησαν τον Madden και την οικογένειά του να ταξιδέψουν από την Οκλαχόμα στη Μινεσότα. Λόγω αυτών των μικρών πράξεων καλοσύνης από διαφορετικούς ανθρώπους, ο Moon μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι.


Παρόλο που ο Moon ήταν μια αδέσποτη γάτα από τους δρόμους της Μινεσότα, ήταν αυτός που έσωσε τον Madden από τη μοναξιά του. H υιοθεσία της συγκεκριμένης γάτας άλλαξε την ζωή του Madden προς το καλύτερο. Έχοντας ένα κατοικίδιο με τις ίδιες σπάνιες παθήσεις, βοήθησε τον Madden να νιώθει σαν όλους τους άλλους. Ο Μoon βοήθησε τον Madden να καταλάβει ότι το να είναι διαφορετικός δεν τον κάνει φρικιό, απλώς τον κάνει μοναδικό. Η μαμά του Madden είναι σίγουρη ότι ο Moon πως θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση του γιου της, να ανέβει στα ύψη, επιτρέποντάς του να ανοιχτεί και να εκφράσει την αγάπη και καλοσύνη σε όσους του συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

To top