Η αγωνία τελείωσε: Γάτα περίμενε να γίνει το κέντρο προσοχής και αγάπης για έναν άνθρωπο μετά από 7 χρόνια

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία μιας γάτας που περίμενε αρκετά χρόνια για να γίνει το κέντρο προσοχής και αγάπης ενός ανθρώπου, είναι μια κίνηση που συγκινεί και αναδεικνύει την πίστη και την αφοσίωση που μπορούν να έχουν τα ζώα.

Μια γάτα έγινε το επίκεντρο της προσοχής που πάντα ήθελε μετά από επτά χρόνια που ζούσε σε έναν συνωστισμένο χώρο του καταφυγίου 

Περίμενε 7 χρόνια για μια καλύτερη ζωή

Ο Κάπτεν ο γάτος ήταν περίπου 7-8 ετών όταν μεταφέρθηκε σε (στο Νότιο Τζέρσεϊ) για μια ευκαιρία σε μια καλύτερη ζωή.

“Πιθανότατα έζησε όλη του τη ζωή σε μια κατάσταση συλλογής με 20 και πλέον γάτες και άλλα ζώα” , μοιράστηκε ο  ιδρυτής του Community Cat Club. Αφού διασώθηκε μαζί με τα υπόλοιπα ζώα, ο Captain ήταν τόσο υπομονετικός και γλυκός ενώ περίμενε να μεταφερθεί στο ανάδοχο σπίτι του.

Από τη στιγμή που βγήκε από το μεταφορέα, ήταν πολύ φιλικός και υπάκουος. Το μόνο που ήθελε ήταν κάποιος να τον αγκαλιάσει. “Ο Κάπτεν είναι απίστευτα γλυκός και αγαπάει όλους όσους συναντά”.

Ήθελε να αγαπηθεί

Τακτοποιήθηκε γρήγορα στο νέο του μέρος και ένιωσε σαν στο σπίτι του. Ο Κάπτεν ήρθε με γλυκό χαρακτήρα και ανυπομονησία να αγαπηθεί. Ήταν ικανός να κερδίσει τους πάντες με τα μεγάλα ελαφρά του μάτια και τα παχουλά του μάγουλα.

Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Κάπτεν είχε ένα ευρύχωρο δωμάτιο για τον εαυτό του και ένα μεγάλο κρεβάτι για να κοιμάται με τους ανθρώπους του. Ήταν τόσο ευχαριστημένος με όλες τις φρέσκες και καθαρές κουβέρτες και τα μαλακά πράγματα που ήταν διαθέσιμα σε απόσταση αναπνοής.

Λάτρευε να κάνει παρέα με την ανάδοχη οικογένειά του και να απολαμβάνει τη στοργή τους. “Λατρεύει τα φιλιά και είναι πιστός, ευγενικός, αστείος και ένας χαδιάρης μικρός άνθρωπος που αναζητά την προσοχή”.

Ο Κάπτεν έμενε κοντά στους ανθρώπους του σε περίπτωση που χρειάζονταν μια αγκαλιά. Ήταν περισσότερο από έτοιμος να βρει ένα δικό του μέρος, όπου θα μπορούσε να είναι το κέντρο της προσοχής.

Έρωτας από την πρώτη ματιά

Ένα ζευγάρι έπεσε πάνω σε μια ανάρτηση για τον Κάπτεν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ερωτεύτηκε το γλυκό του προσωπάκι.

Πήγαν στο κέντρο υιοθεσίας για να τον επισκεφτούν και ήλπιζαν ότι και ο Captain θα τους άρεσε.

Ο Κάπτεν ήταν ενθουσιασμένος που είδε το ζευγάρι σε μια συνάντηση, και γρήγορα μπήκε στην καρδιά τους. “Ήταν σίγουρα έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον κράτησαν αγκαλιά και εκείνος αγκαλιάστηκε αμέσως στην αγκαλιά τους. Ήξεραν ότι ήταν ο ένας και μοναδικός”, δήλωσε η Σάρα.

Μετά από περισσότερα από επτά χρόνια, το όνειρο του Captain έγινε πραγματικότητα όταν μετακόμισε στο παντοτινό του σπίτι και έγινε το επίκεντρο της προσοχής που πάντα ήθελε.

Τώρα, ο Κάπτεν ακολουθεί τους ανθρώπινους γονείς του σαν τη μικρή τους άγκυρα, μέρα με τη μέρα.

Απολαμβάνει να αγκαλιάζεται στην αγκαλιά τους, να κοιμάται πάνω τους όταν ξαπλώνουν και να κάθεται στους ώμους ή στην πλάτη τους σαν βασιλικός παπαγάλος γατούλης.

Το γλυκό αγόρι ευδοκιμεί ως ο αιλουροειδής επόπτης του σπιτιού, φροντίζοντας ώστε οι άνθρωποί του να μην είναι ποτέ μόνοι τους.

Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Κάπτεν μοιραζόταν έναν συνωστισμένο χώρο με πάνω από 20 άλλα ζώα. Τώρα, ζει σαν βασιλιάς στο δικό του βασίλειο με την οικογένεια των ονείρων του.

“Τα πάει περίφημα και είναι ήδη τόσο αγαπητός. Είμαστε τόσο χαρούμενοι για τον Κάπτεν και τη νέα του οικογένεια”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top