Η γατούλα με το ιδιόμορφο πόδι και την πολλή ενέργεια βρίσκει ευγενικούς ανθρώπους που την βοηθούν να ευδοκιμήσει

Ιστορίες Ζώων

Η γατούλα με το ιδιόμορφο πόδι και την ατελείωτη ενέργεια είναι μια μικρή αλλά αξιολάτρευτη δημιουργία της φύσης. Με το παράξενο αυτό χαρακτηριστικό του ποδιού της, η γατούλα έχει ζήσει πολλές περιπέτειες, ωστόσο ποτέ δεν έχει σταματήσει να αναζητά ανθρώπους που θα της προσφέρουν αγάπη και φροντίδα. Παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, η γατούλα έχει βρει ανθρώπους που την αγαπούν και τη βοηθούν να ευδοκιμήσει. Η ιστορία της είναι μια υπενθύμιση για το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε αγάπη και στήριξη σε όλα τα πλάσματα που μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη μαζί μας.

To πρόβλημα της Milly και η διάσωσή της

Η Caroline Grace, ήρθε σε επαφή με ένα γατάκι που είχε μεταφερθεί σε μια κτηνιατρική κλινική για βοήθεια. Το γατάκι Tabby φαινόταν να έχει μια ανωμαλία σε ένα από τα μπροστινά του πόδια και χρειαζόταν διάσωση.

“Το άτομο που την παρέλαβε, παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο κτηνίατρος την παρέπεμψε σε εμάς. Είδα αυτόν τον πολύτιμο άγγελο και δεν μπορούσα να πω όχι”, μοιράστηκε η Caroline.

Το γατάκι ονομάστηκε Mildred (ή αλλιώς Milly). Ήταν αμέσως αγκαλίτσα και τόσο χαρούμενη που την περιποιούνταν.

Η Milly εγκαταστάθηκε αμέσως στο άνετο νέο της δωμάτιο και έπεσε πάνω σε μια κουβέρτα για να τρίψει όλη την απαλότητα. Έκανε μια γρήγορη περιήγηση στο χώρο της πριν πάει στην Καρολίνα για να της χαϊδέψει το κεφάλι.

Σε χρόνο μηδέν, η γατούλα γέμισε το δωμάτιο με το γλυκό γουργουρητό της καθώς ξάπλωνε αναπαυτικά πάνω στη θετή της μαμά.

Η κτηνιατρική παρέμβαση και οι εξετάσεις

Την επόμενη μέρα, η Milly μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για να την δει ένας νευρολόγος. Κατάφερε να γοητεύσει όλους όσους συνάντησε και συνέχισε το μοτέρ του γουργουρητού της να τρέχει.

Αφού έκαναν μαγνητική τομογραφία, ακτινογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις, κατάλαβαν πολύ καλύτερα την κατάστασή της.

Η Milly έχει υδροκέφαλο (συσσώρευση υγρού στον εγκέφαλο), ο οποίος αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή για να μειωθεί η πίεση στον εγκέφαλο. Το μπροστινό τμήμα του εγκεφάλου της δεν αναπτύχθηκε επίσης σωστά.

Παρ’ όλα αυτά, “η Milly παρουσιάζει πολύ λίγα νευρολογικά συμπτώματα αυτή τη στιγμή. Τρώει, κάνει γιογιό, παίζει και κοιμάται όπως ένα κανονικό γατάκι”.

Το δεξί μπροστινό της πόδι έχει ακτινωτή απλασία, ένα συγγενές ελάττωμα, κατά το οποίο το γατάκι γεννήθηκε χωρίς το οστό της κερκίδας.

“Το πόδι της δεν της προκαλεί πόνο και το χρησιμοποιεί λειτουργικά για να περπατάει, να παίζει και να ξύνεται. Είναι απλά μια γλυκιά μικρή ιδιορρυθμία που την κάνει ξεχωριστή”.

Η αδιάκοπη ενέργεια της Milly

Από τότε που η Milly γνώρισε το παιχνίδι του τούνελ, έχει πάθει εμμονή, χοροπηδάει και πηδάει μέσα σε αυτό με την αχαλίνωτη ενέργειά της.

“Η Milly είναι τόσο γλυκιά, τρυφερή και έμπιστη. Είναι ένα ζωηρό και χαρούμενο κορίτσι που μεταδίδει αυτή τη χαρά σε όποιον έρχεται σε επαφή”, μοιράστηκε η Caroline .

“Της αξίζει η ευκαιρία να ζήσει μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή, γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να της το δώσουμε αυτό”.

Όταν η Milly είναι έτοιμη, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο για να αποστραγγιστεί μια κύστη και να εμφυτευτεί μια παροχέτευση για την αποστράγγιση του πλεονάζοντος υγρού, δίνοντάς της την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής.

Προς το παρόν, η Milly είναι απασχολημένη με το να πιάνει οτιδήποτε κινείται και να ακονίζει τις ικανότητές της ως γατούλα. Όταν κουραστεί, θα σκαρφαλώσει ευχαρίστως στην αγκαλιά της Caroline για να την αγκαλιάσει ένας προς έναν.

“Είναι το πιο αγκαλιάρικο μικρό γουργουρητό πλασματάκι”.

Η Milly απολαμβάνει όλα τα παιχνίδια που έχει σε απόσταση αναπνοής και τις πολλές αγκαλιές και τα χάδια που παίρνει κατά παραγγελία.

Κάθε φορά που ακούει τη θετή της μαμά να φωνάζει το όνομά της, έρχεται αμέσως να της χαϊδέψει το κεφάλι ή να της δώσει το περίφημο γουργουρητό της.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top