Η νέα ζωή της γάτας Sammy: Υιοθετήθηκε για πρώτη φορά στα 18 της

Ιστορίες Ζώων

Δεν υπάρχει σωστή ηλικία για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Αυτό συνέβη με τη Sammy , μια 18χρονη γάτα, η οποία υιοθετήθηκε από μια οικογένεια για πρώτη φορά σε αυτήν την ώριμη ηλικία. Ας μάθουμε μαζί την ιστορία της.

Η ιστορία του Sammy

Ο Sammy είναι μια ασπρόμαυρη ηλικιωμένη γάτα που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα καταφύγιο. Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, ανακάλυψε επιτέλους τη ζεστασιά ενός πραγματικού σπιτιού και οικογένειας και εγκατέλειψε το καταφύγιο γάτας της Ουάσιγκτον Purrfect Pals.

Η υιοθετήσει του Sammy έγινε από τον Tim Adams, έναν κύριος με χρυσή καρδιά με τον οποίο έλαβε τη σπίθα στην πρώτη συνάντηση.

«Άρχισε να τρίβει το πρόσωπό του παντού, ξανά και ξανά», είπε ο Tim όταν πρωτογνωρίστηκαν στο κέντρο υιοθεσίας του Arlington.

H ζωή με τον Sammy στο σπίτι

Ο Sammy ζει με τον Tim εδώ και δύο χρόνια και η συνύπαρξή τους είναι υπέροχη. Η γάτα είναι μια χαρά, απλά πρέπει να ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για ορισμένα νεφρικά προβλήματα που έχει λόγω της ηλικίας της.

Μετά από μια αρχική περίοδο μελέτης του νέου περιβάλλοντος και της νέας ατμόσφαιρας, ο Sammy έγινε ο καλύτερος οικοδεσπότης, «ευγενικός, υπομονετικός και σούπερ στοργικός». Και είναι τελικά κοντά στην αγκαλιά και τη ζεστασιά μιας οικογένειας . Δεν υπάρχει σωστή ηλικία για να είσαι ευτυχισμένος.

Η ιδιοκτησία μιας γάτας είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία, όχι μόνο ως νέα προσθήκη στην οικογένεια, αλλά και επειδή δίνει στο κατοικίδιό σας την ευκαιρία να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή.

Γιατί θέλετε να υιοθετήσετε και εσείς μια γάτα;

Το να αποκτήσετε μια γάτα σημαίνει να αποκτήσετε ένα ζώο με μια καθιερωμένη ρουτίνα και ιδιοσυγκρασία.
Μια υπεύθυνη οργάνωση για την προστασία των ζώων θα διασφαλίσει ότι η γάτα είναι πλήρως ιατρικά εξετασμένη, στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με ψύλλους και εφοδιασμένη με ηλεκτρονική ταυτότητα (μικροτσίπ) πριν την παραλάβετε.
Με αυτόν τον τρόπο, τα πρώτα χρόνια της ζωής της γάτας θα είναι λιγότερο δαπανηρά και η γάτα θα πάρει μερικά μαθήματα ζωής, τα οποία θα μειώσουν τους κτηνιατρικούς λογαριασμούς μακροπρόθεσμα!
Οι ηλικιωμένες γάτες έχουν συνηθίσει να ξαπλώνουν και να ξεκουράζονται περισσότερο από ό,τι τα γατάκια, οπότε χρειάζονται λιγότερη προσοχή σε καθημερινή βάση.
Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από την έντονη στοργή των μικρών παιδιών και είναι πιο ανθεκτικές.
Η ιδιοκτησία μιας γάτας είναι ιδανική για ανθρώπους με πολυάσχολο τρόπο ζωής που δεν έχουν χρόνο να εκπαιδεύσουν ένα γατάκι.
Για τους ηλικιωμένους, οι ενήλικες γάτες είναι πιο κατάλληλες για μια ήρεμη και χαλαρή ζωή στη σύνταξη!
Δεν υπάρχουν αυστηροί και απαράβατοι κανόνες σχετικά με το αν κάποιος πρέπει να αποκτήσει γάτα ή γατάκι. Πριν κάνετε μια επιλογή, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά την οικογένειά σας και τον τρόπο ζωής σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top