Ιστορία διάσωσης: Μια γάτα βρέθηκε να περπατάει στο δρόμο ζητώντας βοήθεια, αργότερα ταξίδεψε πέρα από τον ωκεανό για να βρει την οικογένειά της

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία της μικρής γάτας που βρέθηκε να περπατάει μόνη της στον δρόμο ζητώντας βοήθεια από τους περαστικούς, μαγεύει τις καρδιές μας με την ανθρωπιά και την αφοσίωση που εκπέμπει. Μετά από αρκετές περιπέτειες, αυτό το μικρό πλάσμα κατάφερε να πραγματοποιήσει το αδύνατο, να ταξιδέψει πέρα από τον ωκεανό, με σκοπό να βρει την οικογένειά της. Η αφοσίωση της γάτας αυτής, η οποία θα μπορούσε να είναι ένα αδιάφορο ζώο, συνδέεται με μια εντυπωσιακή αίσθηση του καθήκοντος και μια ανυπέρβλητη δύναμη της επιβίωσης. Η ιστορία αυτή μας υπενθυμίζει ότι οι ζωές των ζώων είναι εξίσου σημαντικές με τις δικές μας, και ότι η αγάπη και η φροντίδα πρέπει να προσφέρονται σε κάθε όν, ανεξάρτητα από το είδος του.

Η ιστορία της αδέσποτης γάτας στο δρόμο

Η Alina Lazaryeva του επικοινώνησε για μια φιλική γάτα που είχε εγκαταλειφθεί έξω σε μια χωματερή. Ένας εθελοντής διασώστης έσπευσε στην περιοχή με ένα μεταφορέα και γρήγορα εντόπισε τη γάτα.

Ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτό που είχαν φανταστεί με βάση μια φωτογραφία από την εύρεση. Ο γάτος ακολουθούσε τους ανθρώπους στα αυτοκίνητά τους, σαν να ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη ζεστή εσωτερική ζωή.

“Ο εθελοντής μας άφησε κάτω το μεταφορέα και μπήκε μέσα μόνος του”, μοιράστηκε η Alina.

“Νόμιζα ότι ήταν ένα μικρό γατάκι, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένας μεγάλος όμορφος κύριος”.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις εγκαταλελειμμένες καθαρόαιμες γάτες στους δρόμους του Κουβέιτ. Η Alina και η ομάδα των εθελοντών της εργάζονται ακούραστα επί τόπου για τη διάσωση των ζώων με την ελπίδα να τους δώσουν μια καλύτερη ζωή.

Ο Liam και η διάσωσή του

Ο Liam ήταν περίπου 10-12 μηνών όταν βρέθηκε να περιπλανιέται στην περιοχή, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον μαζέψει και θα τον πάει κάπου ασφαλές.

Με τη βοήθεια μεμονωμένων διασωστών ζώων, ο Liam ήταν τυχερός που απομακρύνθηκε εγκαίρως από τους δρόμους.

Η Alina πήρε τον Liam στο σπίτι της για να τον φιλοξενήσει, ώστε να έχει ένα άνετο μέρος για να μείνει, ενώ άρχισαν να ψάχνουν για ένα αγαπημένο, παντοτινό σπίτι γι’ αυτόν. Μετά από λίγες μέρες, ο Liam ζεστάθηκε με την Alina και εξελίχθηκε σε μια αξιολάτρευτη δέσμη αγάπης.

“Άρχισε να με εμπιστεύεται και ήταν χαλαρός, παιχνιδιάρης και γουργουρίζει ασταμάτητα”.

Η νέα οικογένεια του Liam

Αφού ο Liam στειρώθηκε και ελέγχθηκε πλήρως, ήταν έτοιμος να βρει ένα δικό του μέρος. Η Kuwait Animal Aid συνεργάζεται με συνεργαζόμενες διασώσεις από τις ΗΠΑ για να βρει αυτά τα ζώα καλά σπίτια.

Η Hannah Freund και η αδελφή της Hailey έμαθαν για αυτές τις διασωθείσες γάτες . Η Hannah ερωτεύτηκε παράφορα τον Liam όταν έπεσε στην αντίληψή της για την ανάρτησή του και ήθελε να του δώσει την ευτυχία που τόσο του άξιζε.

Αφού πέρασε από τη διαδικασία υιοθεσίας, αποδείχθηκε ότι ήταν το τέλειο ταίρι. Ο Λίαμ ήταν προγραμματισμένο να περάσει τον ωκεανό για να συναντήσει τη νέα του μαμά στο Μέριλαντ.

Όταν έφτασε εκείνη η μέρα, ο Liam παραλήφθηκε από έναν εθελοντή στο αεροδρόμιο και μεταφέρθηκε στο παντοτινό του σπίτι. Ο γλυκός γάτος, που τώρα μετονομάστηκε σε Jax, αγκαλιάστηκε κατευθείαν στην αγκαλιά της Hannah σαν να ήταν πάντα ο άνθρωπός του.

“Ζεστάθηκε αμέσως και ήταν πολύ δεμένος από την πρώτη μέρα. Είναι ήρεμος, τρυφερός και αγκαλιάρης”, δήλωσε η Kimberly Ann, μητέρα της Hannah. “Ο Jax είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται στο νέο του σπίτι. Η Χάνα είναι ερωτευμένη μαζί του”.

Όχι μόνο η Χάνα βρήκε τον καλύτερο φίλο της από το Κουβέιτ, αλλά και η αδελφή της, η Χέιλι.


Η Hailey άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της σε μια όμορφη, στοργική γάτα με Tabby , τον Xylo (πρώην Donovan από το Kitty Love Kuwait).

Ο Jax πήγε στο πρώτο του ραντεβού με τον κτηνίατρο με την παντοτινή του οικογένεια. Έγινε αμέσως αγαπημένος, γοητεύοντας το προσωπικό με την αξιαγάπητη προσωπικότητά του.

Ο Jax μπήκε στο μεταφορέα γατών εκείνη τη μοιραία μέρα και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Τώρα, ευδοκιμεί στο αγαπημένο του σπίτι με τον αγαπημένο του άνθρωπο, ζώντας την ονειρεμένη ζωή που πάντα ήθελε.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top